Newgen Nyhet 1

Den nya generationen fallskyddsgummi är här

New Generation - fallskyddsgummi utan mikroplaster!

Newgen Nyhet 2

Säkrare och snällare mot miljön

Tress Fallunderlag New Generation är det självklara valet av fallunderlag på alla typer av lekplatser och sportanläggningar. Det slitstarka materialet med unika designmöjligheter och höga fallskyddsförmåga har nu blivit ännu bättre och snällare mot miljön.

En ny generation av fallunderlag har sett dagens ljus. New Generation är fritt från SBR-gummi, mikroplaster och polyaromatiska kolväten. Dessutom har fallskyddsförmågan ytterligare förbättrats för att ge barnen en ännu säkrare lek. Välkommen till en ny och banbrytande generation av fallskyddsgummi!

https://www.tressutemiljo.se/lekplats/fallunderlag/fallskyddsgummi
Newgen Nyhet 3

Infinergy - helt ny stötdämpning

Fallunderlaget är helt genomarbetat från grunden. Under ytan av fantastiska designmöjligheter finns nu nya dämpningsmaterialet Infinergy som läggs under toppbeläggningen och ger ett miljövänligt och säkert dämpningsskydd.

Infinergy tillverkas i Tyskland av BASF i samarbete med Adidas och är helt fritt från SBR-gummi, mikroplaster och polyaromatiska kolväten. Infinergy ger fallunderlaget en lägre vikt och bättre dämpningsförmåga. Detta ger en säkrare lek för barnen och ett större ansvar för miljön!

Newgen Nyhet 4

Fördelar med New Generation:

  • Ett lättare material sparar fraktkostnader och utsläpp
  • Lägre vikt som passar på viktkänsliga ytor som tak
  • Bättre stötdämpning än SBR, även vid högre fallhöjder
  • Inga mikroplaster
  • Inga polyaromatiska kolväten
  • Inget SBR-gummi
  • Uppfyller EU:s normer gällande fallskydd
  • Färgval utan gränser
Utforska Tress Fallskyddsgummi
Newgen Nyhet 5

Färgval utan gränser

Välj mellan 24 olika grundfärger när du designar ditt unika fallunderlag. Du kan även mixa och skapa din egen färgblandning, allt för att du inte ska behöva kompromissa med dina idéer. Här är det bara fantasin som sätter gräns för kreativiteten. Med rätt val av färger och former kan du skapa en lekyta som är helt enligt dina önskemål.

Ladda ner färgkartan här

Behöver du hjälp att välja rätt fallunderlag?

Tress New Generation fallskyddsgummi finns för fallhöjder mellan 150-300 cm. Ett maximalt fallskydd på lekplatser för säkrare lek och som slitstarkt underlag på sportanläggningar. Ta kontakt med oss så hjälps vi åt med ditt projekt!