Tress Sport & Lek söker en UTESÄLJARE till norra Stockholm

 

 

Välkommen att söka tjänsten som UTESÄLJARE till norra StockholmOm oss

Tress Sport & Lek AB är ett av landets ledande företag vad gäller sport- och lekutrustning i offentliga miljöer.

Vårt mål är att kunna inspirera barn, ungdomar och vuxna till ett mer aktivt liv genom att erbjuda roliga och inspirerande produkter inom lekplats, sport och parkmiljö. Det är ingen hemlighet att vi generellt behöver röra oss mer och vi älskar att inspirera till en mer aktiv vardag.

Vi lagerhåller över 6000 kvalitetsprodukter för omgående leverans och resterande produkter tillverkas efter beställning. Våra fokusprodukter är främst inom lekplats, utegym, parkmöbler, näridrottsplatser och skolidrott. Våra kunder jobbar på kommuner, anläggningsföretag, arkitektkontor, fastighetsbolag, bostadsrätter, skolor med mera. Ledord hos oss är hög service och bra kvalitet vilket genomsyrar hela vår verksamhet.

Vi söker nu en heltidsanställd utesäljare med erfarenhet av fysisk direktförsäljning. Distriktet är från norra Stockholm till Grisslehamn.

 

Om tjänsten

Hos oss kommer du dagligen att träffa eller kontakta potentiella kunder via telefon och fysiska besök. Du jobbar med hela affärsprocessen från första kontakt till avslutad affär. Det är båda korta och långa säljprocesser. Du kommer vara en del av vår säljkår på 12 personer som dagligen pushar, stöttar och hjälper varandra att överträffa dina och företagets uppsatta mål. Tjänsten är på heltid med omgående start. Du utgår från hemmet och är ansvarig för ditt distrikt.

Vi är inte bara ett företag som vill inspirera till ett aktivt liv, vi har också kul tillsammans! På vårt huvudkontor i Helsingborg finns dessutom ett grymt team som hjälper till med det mesta.

 

Vi söker en försäljnings- och affärsintresserad personlighet

Du är vår ambassadör i distriktet och ansvarar fullt ut för att utveckla och driva affärer inom denna geografi. Du har inställningen att detta är ett arbete som man kan tänka sig en lång tid framöver. Att vara en säljare hos oss kan vara både ensamt och tufft trots att man har kollegor som inspirerar. Det gäller att man har ett brinnande intresse för sitt arbete och produkterna man säljer för att det ska fungera i den utsträckningen som förväntas och krävs. Att alltid se möjligheter framför begränsningar är ett måste och att vara en positiv människa med en härlig energi är en självklarhet.

Vi arbetar mycket med anläggare och det är meriterande om du är praktiskt händig och inte har några problem med monteringsanvisningar och liknande.


Vi har följande krav på kvalifikationer:

🔷 Brinnande intresse för affärer i alla dess former.

🔷 Intresserad av sport, idrott och lek.

🔷 Erfarenhet av försäljning i fysisk form med goda referenser.

🔷 Erfarenhet av anläggningsarbete är meriterande.

🔷 Självgående med stor självdisciplin.

🔷 Ger allt för att uppnå satta mål och är inte rädd för att göra en extra insats.

🔷 Är resultatorienterad och har fokus på order och kunder.

🔷 Positiv, snabbtänkt och ser möjligheter i varje kund.

🔷 Öppen, ärlig och med ett gott humör som smittar av sig.

🔷 Noggrann, flexibel och ordningsam.

 

Dina arbetsuppgifter

Vi söker en person som vill arbeta med att sälja in våra attraktiva produkter primärt inom området utemiljö till nya och befintliga kunder där lekplats, utegym och attraktiva aktivitetsområde är i fokus. Med telefonen som främsta redskap bokar du dina möten och följer upp med besök och kartlägger kundens behov och är inte rädd för att fråga direkt efter affären. Du vill förstå marknaden och skapa värde i det du gör. En stor del av arbetet är att besöka kunder och stimulera med vår breda produktportfölj som leder till affärer. Du ansvarar för att uppnå din egen och distriktets budget.

 

Övrig information

Start: Omgående med hänsyn till uppsägningstid
Plats: Stockholmsregionen
Du behärskar såklart svenska i tal och skrift
Körkort är ett krav
Heltid
Individuell lönesättning som matchar personens kvalifikationer

Företaget präglas av en positiv anda och vi anställer alltid prestigelösa människor som är villiga att investera mycket tid på kort sikt för att bli riktigt bra på lång sikt. Stämmer detta in på dig så är du varmt välkommen att söka tjänsten. Läs gärna mer om oss här på vår hemsida. Våra ledord är hög service och bra kvalitet.

 

Ansökan

Ansökan sker via e-post till: fkl@tress.se  

Märk ansökan med ”UTESÄLJARE NORRA STOCKHOLM”

Vi vill ha din ansökan senast 26 maj men intervjuer kan komma att hållas löpande så är du intresserad bör du söka omgående så inte chansen försvinner.

 

Frågor besvaras av:

Fredrik Klitte
VD
fkl@tress.se  
070-772 57 40
042-490 93 32