Agilitybana Höör 3 Case Image

Ort

Höör

Produktkategori

Område

Park & Fritid

Byggår

2022

Även våra fyrbenta vänner behöver rörelseglädje

Under sommaren 2022 satsade Höörs kommun på att bygga två nya rastgårdar för hundar och rusta upp en tredje. På den befintliga hundrastgården vid Edvin Ols Väg anlades en helt ny agilitybana med fyra fasta hinder. Perfekt för de som vill träna agility tillsammans med sin fyrfota vän. Och en trevlig samlingsplats för alla hundälskare. 

Agilitybana Höör 51 Case Image
Agilitybana Höör 4 Case Image
Agilitybana Höör 81 Case Image
Agilitybana Höör 71 Case Image
Jag har varit i branschen i över 10 år och det är fortfarande lika roligt och inspirerande att tillsammans med kunder genomföra pulshöjande, spännande och meningsfulla utemiljöer för barn och vuxna.

Projektsäljare

Christopher Hedlund

Telefon: 073-764 70 00

E-mail: ch@tress.se

Satsning på de fyrbenta

Satsning på de fyrbenta

I Höör anlades kommunens första agilitybana som en del av deras satsning på hundrastgårdar. Här skapades en mycket trevlig samlingsplats för hundägare och deras fyrbenta vänner som gillar att träna tillsammans.

Fasta balans- & hopphinder

Fasta balans- & hopphinder

Agilitybanan innehåller fyra robusta fasta hinder på rad. Ett A-hinder för balansträning, ett slalomhinder som övar upp smidigheten, fem små hopphinder som ger benstyrka och så de spännande hoppringarna. Har du korta ben väljer du den lägre hoppringen och är du långbent så kanske du klarar den höga hoppringen. Oavsett storlek kan alla hundar träna här tillsammans med sin matte eller husse.

Träningsglädje året om

Träningsglädje året om

Hinderna är tillverkade av robusta material som tål väder och vind. De är perfekt rustade för att erbjuda träningsglädje året runt. Så, vad väntar du på? Ge dig iväg till hundrastgården och testa på agilityträning redan i dag! En härlig hundsport för både ägare och fyrfoting!

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.

Har du ett utemiljöprojekt på gång?

Vi hjälper dig att omsätta dina idéer till verklighet. Kontakta oss för att diskutera möjligheterna – givetvis helt utan förpliktelser!