Aktivitetsområde Uppsala3 Case Image

Ort

Uppsala

Produktkategori

Område

Park & Fritid

Byggår

0

Träna, chilla och lek i Lina Sandells park i Uppsala

Inspirerande bilder på projektet

Glädjen med att arbeta på Tress är att vi alla verkligen brinner för folkhälsan och har som gemensamt mål att förändra vardagen för både barn och vuxna.

Projektsäljare

Kristoffer Brandt

Telefon: 070-772 50 33

E-mail: kb@tress.se

 Träna

Träna

Under 2018 rustades den norra delen av Lina Sandells park upp. Här kan du nu till exempel träna balansen på färgade gummiklot och utöva parkour på monkey rails.

Chilla

Chilla

När du har tränat klart kan du ta en välförtjänt paus under parasollet. Kanske belöna dig själv med en glass? Hängmattan är också ett populärt ställe att vila på.

 Lek

Lek

Området i parken fick en helt ny aktivitetsyta med spännande lek för både små och stora barn. Men det bästa är nog ändå blandningen, att här finns något för alla, oavsett ålder och intresse. Här kan barn, ungdomar och vuxna umgås tillsammans.

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.

Har du ett utemiljöprojekt på gång?

Vi hjälper dig att omsätta dina idéer till verklighet. Kontakta oss för att diskutera möjligheterna – givetvis helt utan förpliktelser!