Aktivitetsområde Idrætsanlæg Ribe05 Case Image

Ort

Ribe, Danmark

Område

Idrottsplats

Byggår

2022

Smart idé med en fotbollslekplats vid sidlinjen

Många föräldrar vet vad det innebär att stå vid sidlinjen som åskådare på en fotbollsmatch eller träning, där ditt barn jagar bollen på planen. Kanske har du även med yngre syskon och kan känna igen att deras intresse för spelet avtar ganska snabbt. För vad ska ni göra där vid sidlinjen?

Det har man funnit en lösning på hos Ribe Bollklubb. Tress har levererat en smart fotbollslekplats direkt på sidlinjen med både bollspel, balansutmaningar och sittytor. Nu vill hela familjen följa med och kolla på fotboll.

Aktivitetsområde Idrætsanlæg Ribe06 Case Image
Aktivitetsområde Idrætsanlæg Ribe08 Case Image
Aktivitetsområde Idrætsanlæg Ribe03 Case Image
Aktivitetsområde Idrætsanlæg Ribe07 Case Image
Populär bollvägg

Populär bollvägg

Bollväggen är en rolig utmaning för alla bollälskande barn. Den har en höjd på 316 cm och en bredd på 403 cm och är gjord av kvalitetsmaterial som säkerställer lång hållbarhet.

Balansutmaningar

Balansutmaningar

Med balansbanor i olika former och 9 upphoppstubbar finns här massor av utmaningar till både unga och äldre.

Sittmöjligheter

Sittmöjligheter

Det finns flera bänkbord där föräldrarna kan slå sig ner med en kopp kaffe under match och träning. Här kan de både hålla koll på barnet på planen och eventuella yngre syskon på fotbollslekplatsen.

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.

Har du ett utemiljöprojekt på gång?

Vi hjälper dig att omsätta dina idéer till verklighet. Kontakta oss för att diskutera möjligheterna – givetvis helt utan förpliktelser!