Boulderrocks Park Torsås5 Case Image

Ort

Torsås

Produktkategori

Område

Park & Fritid

Byggår

2018

Utmanande klättring i Sahara

På aktivitetsområdet Sahara finns en massa olika lek- och idrottsmöjligheter. Friidrott, tennis och padel till de lite äldre och gungor och lekställning till de yngre. När området började planeras hade kommunen redan bestämt sig för att de ville ha klätterstenar på området. Lägligt nog hade vi på Tress precis fått in Boulder Rocks i vårt sortiment, vilket resulterade i att Torsås aktivitetspark fick vår allra första leverans av klätterstenar.

Klättring ute i naturen kan upplevas som väldig komplicerat och riskfyllt. Rep, selar, speciella skor och en massa annan utrustning krävs för att säkerheten ska uppfyllas. Med Boulder Rocks slipper man allt krångel. Det är en fantastisk utomhusaktivitet som passar både barn, ungdomar och vuxna, oavsett tidigare erfarenhet av klättring.

Boulderrocks Park Torsås2 Case Image
Boulderrocks Park Torsås1 Case Image
Boulderrocks Park Torsås4 Case Image
Boulderrocks Park Torsås3 Case Image
Jag är otroligt stolt och glad att vara en del av arbetet med att inspirera barn, ungdomar och vuxna till ett mer aktivt liv med mycket rörelseglädje.

Projektsäljare

Mattias Tunelid

Telefon: 073-616 60 18

E-mail: mpe@tress.se

En högre dimension till området

En högre dimension till området

Klätterstenarna Boulder Rocks tillför en högre dimension till aktivitetsområdet Sahara i Torsås. Här blandas sport och lek med klättringsmöjligheter för både barn och vuxna.

Utmanande och spännande

Utmanande och spännande

Klätterstenarna passar de som är ute efter en annorlunda utmaning. Med olika höjder och klättergrepp erbjuder stenarna varierade svårighetsgrader och en verklighetstrogen klättringskänsla.

Kul upplevelse utan krångel

Kul upplevelse utan krångel

Med Boulder Rocks kan alla utmana sig själv och våga prova att klättra. Klättringen sker på höjder som inte kräver någon utrustning och passar både nybörjare och de som provat på klättring tidigare.

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.

Har du ett utemiljöprojekt på gång?

Vi hjälper dig att omsätta dina idéer till verklighet. Kontakta oss för att diskutera möjligheterna – givetvis helt utan förpliktelser!