Boulderrocks Skola Bornholm1 Case Image

Ort

Bornholm, Danmark

Produktkategori

Område

Skola

Byggår

2020

Boulder Rocks till klippön Bornholm

Att Boulder Rocks är en säker hit bland barn och unga hade man redan räknat ut på Kildebakken-skolan på Bornholm. Det var därför endast en fråga om det var en eller två klätterstenar som skulle placeras på klippön, då man träffade Tress säljare under hösten 2019.

Efter ett par möten kring behovet på skolan och bra tips från både Tress säljare och montageteamet, kom man dock fram till att tre klätterstenar i varierande storlekar skulle passa bäst. De tre stenarna bjuder på olika svårighetsgrader så att det finns utmaningar för alla barnen, oavsett om de klättrat tidigare eller är helt nybörjare.

Boulderrocks Skola Bornholm2 Case Image
Boulderrocks Skola Bornholm4 Case Image
Boulderrocks Skola Bornholm5 Case Image
Boulderrocks Skola Bornholm10 Case Image

”När vi tittar ut genom fönstret ser vi nu tre snygga skulpturer som passar perfekt in i omgivningen!”

Grannarna

Boulderrocks Skola Bornholm7 Case Image

Tress är med hela vägen

Att utarbeta bygglov och andra tekniska dokument kan vara en lång och krånglig process. Skolledaren på Kildebakken fick råd och vägledning av Tress och med gemensamma krafter monterades tre fina Boulder Rocks på Bornholm under våren 2020.

På området lades gallermattor som fallunderlag och sedan såddes gräs så att det skulle bli så naturlig miljö som möjligt. Tress montörer har stor kunskap och erfarenhet för att säkra att det färdiga resultatet lever upp till alla förväntningar och håller i många år framöver.

En fantastisk utomhusaktivitet

En fantastisk utomhusaktivitet

Boulder Rocks är en fantastisk utomhusaktivitet och garanterat ett populärt tillskott till varje skolgård, lekplats och park.

Kräver ingen utrustning

Kräver ingen utrustning

Boulder Rocks bjuder på varierande och utmanande klättring i höjder som inte kräver någon klättringsutrustning.

Olika svårighetsgrader

Olika svårighetsgrader

Boulder Rocks finns i fyra olika storlekar; Liten, Mellan, Stor och Pro. Boulder Rocks kan levereras i olika set, alltid inklusive klättergrepp med olika svårighetsgrader som ger utmaningar till alla klättrare.

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.

Har du ett utemiljöprojekt på gång?

Vi hjälper dig att omsätta dina idéer till verklighet. Kontakta oss för att diskutera möjligheterna – givetvis helt utan förpliktelser!