Legeplads Boligområde Ulfborg Kirkeby03 Case Image

Ort

Ulfborg Kirkeby, Danmark

Produktkategori

Område

Bostadsområde

Byggår

2021

Lekplats och utegym ger inspiration och ökad rörelseglädje

Där vägen kröker sig finns en underbar plats!

Ulfborg Kirkeby Medborgarförening ville renovera byns gamla lekplats. I samarbete med Tress har de nu skapat ett stort aktivitetsområde där barn och vuxna älskar att umgås tillsammans.

Området har plats för både lek, utomhusträning och grillning som bildar ramarna för härliga möten mellan byns invånare.

Legeplads Boligområde Ulfborg Kirkeby11 Case Image
Legeplads Boligområde Ulfborg Kirkeby16 Case Image
Legeplads Boligområde Ulfborg Kirkeby10 Case Image
Legeplads Boligområde Ulfborg Kirkeby09 Case Image
Många möjligheter till rörelse

Många möjligheter till rörelse

Ett grönområde i Ulfborg Kirkeby har fått en enorm uppgradering med gott om rörelsemöjligheter för alla åldrar och massor av ställen att umgås på.

Inspirerande lekmiljö

Inspirerande lekmiljö

Med bland annat Kvadraten från Classic Nature-serien har en inspirerande lekmiljö skapats. Med kryptunnel, utkiksplats, klätternät, rutschkana, brandmansstång, gångbro, repstege och klätterrep - perfekt till många timmars lek för barn i alla åldrar.

Multifunktionell träningsanläggning

Multifunktionell träningsanläggning

TressFit Träningsställning lämpar sig för bland annat crossfit och allmän utomhusträning och ger samtidigt gott om möjligheter till motorisk lek, där de äldsta barnen kan utmana sitt mod.

Legeplads Boligområde Ulfborg Kirkeby18 Case Image

Genom att kombinera lekmiljön med ett utegym har ett stort sammanhängande område skapats som motiverar till många timmars lek och rörelse för både barn och vuxna.

Området är perfekt för en familjetur på helgen eller bara en kortare stund för lek eller träning på väg hem från skolan eller jobbet. Här kan byns invånare mötas och skapa nya relationer genom lek och träning. Grönområdet med alla sina utesittplatser används också för gemensamma sociala tillställningar som midsommarfirandet.

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.

Har du ett utemiljöprojekt på gång?

Vi hjälper dig att omsätta dina idéer till verklighet. Kontakta oss för att diskutera möjligheterna – givetvis helt utan förpliktelser!