Legeplads Boligområde Vejen08 Case Image

Ort

Vejen, Danmark

Område

Bostadsområde

Byggår

2020

Lekplats och träningsmöjligheter ger många alternativ hos BRF

Balder har landat i Vejen – och den har allt: rutschkana, utkikstorn, flera balansredskap, gångbroar, armgång, klätternät, brandmansstång, repstege och mycket mer. På den nya lekplatsen i Sveistrups Have finns även gungor, lekhus och fjädergungor som sammantaget ger många timmars lek till många barn.

Under tiden kan föräldrar koppla av på några av de många sittplatserna i området eller träna på de olika träningsstationerna, som volträcket, balansstolparna eller höfttränaren.

Legeplads Boligområde Vejen01 Case Image
Legeplads Boligområde Vejen07 Case Image
Legeplads Boligområde Vejen04 Case Image
Legeplads Boligområde Vejen10 Case Image
Plats för både lek och träning

Plats för både lek och träning

Kunden ville ha en lösning som framför allt gav områdets alla barn gott om lekmöjligheter – men också plats för olika träningsalternativ för de vuxna.

Passar fint in i omgivningen

Passar fint in i omgivningen

Lekplatsen ligger i ett område med nybyggnation och skog – och med material i naturliga färger passar lekplatsens olika delar fint in i omgivningen.

Kvalitet och minimalt underhåll

Kvalitet och minimalt underhåll

En av de viktigaste parametrarna för kunden var en lösning som kräver minimalt underhåll. Därför valde vi produkter av absolut högsta kvalitet som förblir attraktiva under mycket lång tid även utan underhåll.Se video på projektet här

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.

Har du ett utemiljöprojekt på gång?

Vi hjälper dig att omsätta dina idéer till verklighet. Kontakta oss för att diskutera möjligheterna – givetvis helt utan förpliktelser!