Legeplads Skole Brørup05 Case Image

Ort

Lindknud, Brørup, Danmark

Produktkategori

Område

Skola, Förskola

Byggår

2019

Barnen släpper loss på lekställningen Klättervalla

Holmeå Barncenter i Lindknud har både skola (åk 0-6), fritids och förskola. Den nya lekplatsen med klätterställning och gungor är perfekt för åldersgrupperna, som har stor glädje av att utmana sin motorik genom lek.

Legeplads Skole Brørup04 Case Image
Legeplads Skole Brørup03 Case Image
Legeplads Skole Brørup07 Case Image
Legeplads Skole Brørup01 Case Image
Många motoriska utmaningar

Många motoriska utmaningar

Holmeå Barncenter i Lindknud nära Brørup har fått en ny cool lekplats med klätterställning och gungor, där barnen kan utveckla sin motorik och fysik genom lek och rörelse.

Bara fantasin sätter gränserna

Bara fantasin sätter gränserna

Lekställningen Klättervalla har massor av roliga och annorlunda klätter- och lekmoment, som klätternät, hängbroar och klättertorn, där det bara är fantasin som sätter gränserna för leken och den motoriska utvecklingen.

Gungan är oumbärlig

Gungan är oumbärlig

En gungställning är oumbärlig på varje lekplats – och Holmeå Barncenter har valt en klassisk modell i underhållsfritt stål med två gungsitsar och plats för massor av snack mellan vänner.

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.

Har du ett utemiljöprojekt på gång?

Vi hjälper dig att omsätta dina idéer till verklighet. Kontakta oss för att diskutera möjligheterna – givetvis helt utan förpliktelser!