Skolgård Guldsmedshyttan12 Case Image

7 bra saker att veta när du köper lekplats från Tress

Som kund hos oss på Tress vill vi göra allt vi kan för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt, rakt igenom hela köpprocessen. Vi hjälper dig med allt; från din första idé vidare genom planering och ritning ända fram till färdigmonterat projekt. På denna sida har vi samlat ihop lite bra-att-veta när du köper lekplatsutrustning från oss.

1. Miljö och certifieringar
2. Material med kvalitet
Fundament Content Image 1728
3. Leverans av lekplats- och parkutrustning

Vi vill försäkra oss om maximal komfort och bekvämlighet när du köper lekplatsutrustning av oss. Därför erbjuder vi en heltäckande service kring transport och installation. Alla delarna i din leverans är optimalt skyddade för att hålla nere risken för transportskada. Som stolt producent av lekplatsutrustning vill vi kunna garantera att samtliga delar i leveransen kommer till dig i perfekt skick.

Transport
Samtliga leveranser levereras med lastbil. Var noga med att kontrollera att emballaget är helt och oöppnat. Alla avvikelser måste noteras på chaufförens fraktsedel och därefter direkt anmälas till oss på Tress. Du får ingen ersättning för skadat gods om inte avvikelserna är noterade på fraktsedeln.

Installation
Med leveransen medföljer monteringsanvisningar. Personer som är någorlunda händiga kan utan större besvär montera produkterna själva genom att följa monteringsanvisningen.

Förpackning
Varje del av våra produkter undersöks noga innan de förpackas. Efter undersökningen packas de in noggrant för ett så optimalt skydd som möjligt, för att minimera risken att delarna skadas under transporten. Varje leverans fotograferas innan avfärd. För produkter med flera delar packas allt på samma pall. Skulle två produkter levereras på samma pall fördelas de upp i två delar på pallen. Även färdigmonterade produkter förpackas på pall. Alla produkter är förpackade i transparent emballage. Detta görs för att du ska kunna identifiera de olika produktdelarna på ett enkelt och överskådligt sätt.

4. Montering

Om du inte har möjlighet att montera din nya lekplats själv, erbjuder vi hjälp med montage i hela Sverige. Vi använder specialutbildad personal med stort servicetänkande från start till mål.

5. Retur och reklamation

Vid retur betalar kunden för emballeringen och fraktkostnaden tillbaka till TRESS. Specialvaror eller beställningsprodukter tas aldrig i retur. OBS! För att kunna få pengarna tillbaka måste originalförpackningen alltid vara obruten!

Reklamation får endast göras i samråd med TRESS. Garanti och reklamation följer Köplagen.

6. Besiktning och underhåll

För oss på Tress har säkerheten alltid högsta prioritet. Här kan du läsa mer om besiktning och underhåll av lekredskap från oss.

7. Garanti

Vi erbjuder en garanti på upp till 20 år. Här kan du läsa mer om våra garantivillkor. Kontakta oss om du behöver mer information.