Elementfit Nyhet 1

Anlägg hinderbana och utegym ihop med lekplats

Dubbelt godkända utegym-serien ElementFit!

Med dessa hållbara produkter kan du anlägga spännande lek- och motionsområden vid löparslingor, på skolor, i bostadsområden och parker utan att behöva hägna in träningsområdet och separera det från lekplatsen.

Hela ElementFit-serien är nämligen godkänd enligt både lekplatsstandarden EN 1176 och EN 16630 Permanent installerad fitnessutrustning för utomhusbruk. Detta ger dig stor flexibilitet när du planerar ett utegym eller en hinderbana ihop med en lekplats.

Träning med egen kroppsvikt på ElementFit Träningsställning

Presentation av de olika ElementFit-produkterna
Elementfit Nyhet 4

ElementFit Träningsställningar

ElementFit träningsställningar är funktionella redskap för individuell träning eller gruppträning utomhus, oavsett ålder och träningsnivå. Genom att kombinera olika utrustningsmoduler kan du skapa attraktiva och smarta träningsplatser, i kommunala parker, på skolor, i bostadsområde eller på hotell.

Även ett mycket litet område kan förvandlas till en kompakt, multifunktionell träningsplats som passar in i omgivningen och ger användarna möjlighet till spontan träning utomhus.

Träningsställningarna är ett utmanande alternativ till traditionella lekplatser som kommer att locka barn, ungdomar och vuxna att återvända gång på gång för att ta del av det roliga. De nya ElementFit träningsställningarna ger rörelseglädje till användare i alla olika åldrar och med olika förmågor. Ställningarna utmanar och utvecklar både mentala och fysiska egenskaper. Anpassningsbara svårighetsgrader gör att de passar både unga och äldre, erfarna och nybörjare.

ElementFit är perfekta träningsställningar i offentliga utemiljöer:

• Lämplig för alla åldrar och konditionsnivåer
• Snabb installation
• Inga underhållskostnader
• Effektivt utnyttjande av tillgänglig mark
• Användaren kan utför en mängd olika övningar för hela kroppen, intensiteten bestämmer du själv
• Tydliga instruktioner
• Skydd mot skadegörelse
• Pålitlig konstruktion med möjlighet till utbyggnad

Alla våra träningsställningar
Elementfit Nyhet 3

ElementFit Hinderbana

Kliv in i en värld av hinderlöpning, utan att lämna din favoritlöprunda!

Inspirerad av harmoniska och naturliga rörelser kommer blandningen av helkroppsträning och löpning att ge dig en hisnande upplevelse när du bemästrar hindren längs skogspromenaden eller joggingslingan.

Linjerna och de enkla formerna är hämtade direkt från naturen vilket återspeglas i varje del av hindren. Med dessa produkter kan du anlägga spännande lek- och motionsområden i närheten av löparslingor i rekreationsområden och parker. Installationen och underhållet av hindren har gjorts så enkelt som möjligt, samtidigt som användningen av plastdelar minimerats, vilket gör detta sortiment till ett hållbart och miljövänligt val.

Alla våra hinderbanor
Elementfit Nyhet 5

ElementFit Träningsstationer

ElementFit träningsstationer är ett enkelt och säkert steg mot en hälsosammare livsstil. Träningsstationerna är underhållsfria och enkla att använda. De passar utmärkt i parken, på en camping, på arbetsplatsen, i bostadsområdet och på skolgården.

Hela ElementFit-serien är godkänd enligt både lekplatsstandarden EN 1176 och EN 16630 Permanent installerad fitnessutrustning för utomhusbruk. Detta ger stor flexibilitet när du ska anlägga ditt nya utegym, till exempel bredvid en lekplats.

Alla våra träningsstationer

Behöver du hjälp med ditt projekt?

Kontakta oss för kostnadsfri rådgivning och personlig service! Vi hjälper dig hela vägen från idé till färdigt utemiljö-projekt!

Över 40 produkter att välja mellan!