Aktivitetsområde Skole Sønderborg07 Case Image

Ort

Sönderborg, Danmark

Område

Skola

Byggår

2018

Fantastiska aktivitetsmöjligheter på skolgården

En totalrenovering av utemiljön på Nydamskolan i Sønderborg har förvandlat skolgården till ett område som motiverar till både lek och rörelse. Oavsett om du spelar bollspel, gillar parkour, träning eller lek. Utemiljön är uppbyggd av ett varierat utbud av högkvalitativa produkter, alla med underhållsfria material. Perfekt för en skola där området används av många elever varje dag.

Något för alla

Något för alla

Med både multiarena, klätterställningar, street basket, parkour rails, lekplats, balansbana, gungor och ett antal utegymmoduler finns det oanade möjligheter till motoriska utmaningar på såväl rasterna som idrottslektionerna.

Hänsyn till omgivning och miljö

Hänsyn till omgivning och miljö

Parkourområdet är anlagt i en sluttning upp mot skolans lokaler. På så sätt är miljön tänkt som en aktiv aktör i renoveringen av området. Det ger i det här fallet en liten extra utmaning för eleverna.

Plats för både lek och chill

Plats för både lek och chill

Det nya området erbjuder skolans elever en mängd möjligheter att leka och röra på sig. Med flera uppsättningar bord och bänkar finns det också gott om plats för avkoppling och nöje i mindre grupper.

Aktivitetsområde Skole Sønderborg18 Case Image
Aktivitetsområde Skole Sønderborg20 Case Image
Aktivitetsområde Skole Sønderborg16 Case Image
Aktivitetsområde Skole Sønderborg08 Case Image

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.

Har du ett utemiljöprojekt på gång?

Vi hjälper dig att omsätta dina idéer till verklighet. Kontakta oss för att diskutera möjligheterna – givetvis helt utan förpliktelser!