Lekeplass Borettslag Lynghaug Case Image10

Ort

Bergen, Norge

Område

Bostadsområde

Byggår

2023

Lärande och lek i BRF i Bergen

Till BRF Lynghaug har vi levererat en färgsprakande och spännande lekplats, där både motorik och fantasi utmanas. Lekställningen och lekhuset är spännande till de yngsta.

Parkourställningen ger möjlighet att ta sin träning till nästa nivå, både för de erfarna och nybörjarna. Balanslinan, karusellen och marktrampolinen är en säkra vinnare i de flesta åldersgrupper och inbjuder till samarbete och inkluderande lek i bostadsrättsföreningen.

Lekeplass Borettslag Lynghaug Case Image04
Lekeplass Borettslag Lynghaug Case Image15
Lekeplass Borettslag Lynghaug Case Image01
Lekeplass Borettslag Lynghaug Case Image02
Underlag i kork

Underlag i kork

Kork är ett material som är helt naturligt fritt från alla typer av gifter och kemikalier. Det är både miljövänligt och hållbart och uppfyller kraven som fallunderlag till den utvalda lekutrustningen.

Rörelse, umgänge och aktivitet i ett

Rörelse, umgänge och aktivitet i ett

På lekplatsen i Lynghaug BRF har de boende nu gott om plats att leka och ha kul, men också att slå sig ner i en social zon.

Fantasifull twist

Fantasifull twist

Flera av lekredskapen på Lynghaug BRF har en fantasifull och färgstark twist i sin design som inbjuder till rollspel och spännande lek för de minsta.

Fler inspirerande bilder från projektet

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.

Behöver du hjälp med ett projekt?

Vår viktigaste uppgift är att hjälpa dig att omsätta dina idéer till verklighet. Kontakta oss för att diskutera möjligheterna – givetvis helt utan förpliktelser!