Lekeplass Borettslag Vestlund Case Image13

Ort

Bergen, Norge

Område

Bostadsområde

Byggår

2023

Aktivitetsområde och mötesplats i hjärtat av BRF

I Fyllingsdalen i Bergen ville Vestlund BRF ha en social mötes- och aktivitetsplats för både stora och små. De boende i bostadsrättsföreningen spänner över flera åldersgrupper så här var det viktigt att hitta något för alla.

Detta resulterade i en stor mötesplats uppdelad i flera olika zoner. Här kan de yngsta låta fantasin flöda i en spännande lekmiljö, samtidigt som skateområdet utmanar motoriken hos både unga och lite äldre!

I bostadsrättsföreningen hittar vi även ett brett utbud av träningsredskap som erbjuder varierade träningsutmaningar för idrottare på alla nivåer; från nybörjare till proffs.

Lekeplass Borettslag Vestlund Case Image04
Lekeplass Borettslag Vestlund Case Image14
Lekeplass Borettslag Vestlund Case Image12
Lekeplass Borettslag Vestlund Case Image06
Samlingsplats för aktivitet

Samlingsplats för aktivitet

I Vestlunds bostadsrättsförening har man nu en gemensam mötesplats för rörelse och aktivitet för alla åldrar och förmågor.

Sociala zoner

Sociala zoner

Här finner man flera sociala zoner mellan lekställningarna och träningsstationerna. Bänkar och bord används för att skilja ytorna åt, men skapar också trevliga samlingsplatser i grannskapet.

Färgglad lek

Färgglad lek

Det har använts många härliga färger på lekutrustningen och ytorna vilket ger ett levande och iögonfallande uttryck, men som samtidigt smälter in fint i omgivningen.

Lekeplass Borettslag Vestlund Case Image15
Lekeplass Borettslag Vestlund Case Image08
Lekeplass Borettslag Vestlund Case Image07
Lekeplass Borettslag Vestlund Case Image02

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.

Fler inspirerande bilder från projektet

Har du ett utemiljöprojekt på gång?

Vi hjälper dig att omsätta dina idéer till verklighet. Kontakta oss för att diskutera möjligheterna – givetvis helt utan förpliktelser!