Multiarena Skola Vännäsby1 Case Image

Ort

Vännäsby

Produktkategori

Område

Skola

Byggår

2021

Anpassad multiarena med spontana möjligheter

Multiarena Skola Vännäsby6 Case Image
Multiarena Skola Vännäsby5 Case Image
Multiarena Skola Vännäsby4 Case Image
Multiarena Skola Vännäsby7 Case Image
Jag brinner för att bidra till ökad rörelserikedom, spontant idrottande och påverka vår allmänna folkhälsa i rätt riktning.

Projektsäljare

Fredrik Norlin

Telefon: 070-762 57 80

E-mail: fn@tress.se

Anpassad arena

Anpassad arena

Multiarenan Ibrox av lärk och varmförzinkat stål, här i specialutförande med lägre långsidor. Alla hörn är 45 grader vilket gör att bollen alltid är i rörelse. Du vet väl att vi kan anpassa våra multiarenor till just ditt projekt?

Användarvänlig

Användarvänlig

Denna arena är användarvänlig och tillgänglighetsanpassad med bland annat höj- och sänkbara basketkorgar. Två hörn är öppningsbara för att alla ska kunna komma in på arenan och ha en aktiv fritid.

Spontana möjligheter

Spontana möjligheter

Här finns flera möjligheter till spontanidrott och aktiviteter på såväl skoltid som fritid. Spela innebandy, handboll, fotboll och basket eller varför inte åka skridskor på vintern?

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.

Har du ett utemiljöprojekt på gång?

Vi hjälper dig att omsätta dina idéer till verklighet. Kontakta oss för att diskutera möjligheterna – givetvis helt utan förpliktelser!