Skatepark Flen1 Case Image

Ort

Flen

Produktkategori

Område

Skola

Byggår

2020

Inramad skatepark med härligt häng

Skatepark Flen6 Case Image
Skatepark Flen4 Case Image
Skatepark Flen2 Case Image
Skatepark Flen7 Case Image
Jag är otroligt glad att jobba för ett över 120 år gammalt familjeföretag som brinner så otroligt mycket för rörelse! Att alla ska kunna röra på sig är en självklarhet för mig!

Projektsäljare

Johan Lindahl

Telefon: 070-772 51 20

E-mail: jol@tress.se

Populär samlingsplats

Populär samlingsplats

Skateparken vid aktivitetshuset Skjortan i Flen är en mycket populär samlingsplats. Barnen och ungdomarna kan umgås och aktivera sig på ett naturligt och spontant sätt.

InsideOut-arenan ramar in

InsideOut-arenan ramar in

Den flexibla multiarenan InsideOut ramar in skateparken och skyddar samtidigt från trafiken på gatan utanför. Sargen är utrustad med en musikbox och erbjuder sittplatser för alla som vill hänga här.

Skateparken levererar

Skateparken levererar

Oavsett om du åker skateboard, inlines eller kickbike kan du sysselsätta dig många timmar. Parken erbjuder underhållsfria och ljuddämpande moduler som ramper, boxar och rails.

Fler härliga bilder från projektet

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.

Har du ett utemiljöprojekt på gång?

Vi hjälper dig att omsätta dina idéer till verklighet. Kontakta oss för att diskutera möjligheterna – givetvis helt utan förpliktelser!