Aktivitetsområde Idrettspark Manger 05

Ort

Manger, Norge

Produktkategori

Område

Idrottsplats

Byggår

2020

Fartfyllda aktiviteter på idrottsplats

På Manger i Alver kommun ville Manger IL använda sitt utrymme till en fotbollsplan, men även andra fartfyllda aktiviteter. Detta resulterade i en stor fotbollsplan, en modern FlowTrack på 42 meter, en klättersten på 4,45 meter över marken och ett klassiskt utegym med 6 stationer som tränar balans, rörlighet och muskler för hela kroppen. Här kan stora och små samlas för gemensamma spännande aktiviteter.

FlowTrack är en rolig och utmanande aktivitet för alla åldrar och alla typer av fordon som cyklar, skateboards, sparkcyklar och rullskridskor. Här handlar det om att följa banans upplägg – över topparna och runt krökarna med pumpande rörelser. Här är det fullt fokus på teknik och balans!

Bouldering (från engelska boulder som betyder "stor sten") har blivit en mycket populär aktivitet på senare år. Det innebär att klättra på stora stenar eller lägre klippväggar. Bouldering kan utföras av vem som helst utan behov av specialutrustning. Detta inbjuder till inkluderande lek, fysisk utmaning, samarbete och rent nöje!

Aktivitetsområde Idrettspark Manger 06
Aktivitetsområde Idrettspark Manger 04
Aktivitetsområde Idrettspark Manger 07
Aktivitetsområde Idrettspark Manger 02
Olika typer av konstgräs

Olika typer av konstgräs

Olika typer av användning kräver olika typer av konstgräs. Vi hjälper dig att välja rätt typ av konstgräs för ditt ändamål.

FlowTrack

FlowTrack

FlowTrack är en rolig och utmanande aktivitet för alla åldrar och alla typer av fordon som cyklar, skateboards, sparkcyklar och rollerblades.

Bouldering är kul!

Bouldering är kul!

Bouldering har blivit en populär aktivitet för både unga och äldre och är ett utmärkt sätt att kombinera fysisk aktivitet, samarbete och lek.

Fler inspirerande bilder från projektet

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.