Aktivitetsområde Skole Årstad2

Ort

Bergen, Norge

Område

Skola

Byggår

2021

Skolelever varvar skolarbete med fysisk aktivitet

På Årstad Skola i Bergen hittar du en stor TressFit Träningsställning som bjuder in eleverna till fysisk aktivitet. Både TressFit-ställningen och basketstativet levereras i skolans egna RAL-färger och smälter in fint i omgivningen. En perfekt plats att hålla sinne och kropp aktiva mellan lektionerna!

Aktivitetsområde Skole Årstad
Aktivitetsområde Skole Årstad2
Aktivitetsområde Skole Årstad3
Aktivitetsområde Skole Årstad1
Fyll energitanken utomhus

Fyll energitanken utomhus

Långa dagar i skolan kan göra eleverna tunga i huvudet. Att träna utomhus hjälper till att få igång hjärnan och bli redo för nya kunskaper. På Årstad gymnasieskola får eleverna ett värdefullt avbrott för kropp och själ i TressFit!

Utomhusträning

Utomhusträning

TressFit är en multifunktionell träningsställning för både nybörjare och erfarna, ungdomar och vuxna. Med sin snygga design och många träningsmöjligheter är detta en mycket populär aktivitet på skolgården, både före, under och efter skolan!

Erfarenhet och samarbete

Erfarenhet och samarbete

I detta projekt har kunskapen hos våra erfarna projektsäljare, att möta skolans önskemål, lett till ett härligt aktivitetsområde för användning under många år framöver.

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.