Hinderbana Idrottsplats Jönköping1 Case Image

Ort

Jönköping

Område

Park & Fritid, Idrottsplats

Byggår

2016

Hinderbanan Ravinen – antar du utmaningen?

Military fitness hinderbanelopp och OCR har blivit mycket populärt i Sverige de senaste åren. Om du bor i närheten av Jönköping har du fina möjligheter att träna inför nästa lopp här. Banan passar både ungdomar och vuxna, tränade och nybörjare. Du behöver inte ha några speciella förkunskaper för att träna på denna hinderbana.

Hinderbana Idrottsplats Jönköping4 Case Image
Hinderbana Idrottsplats Jönköping3 Case Image
Hinderbana Idrottsplats Jönköping7 Case Image
Hinderbana Idrottsplats Jönköping11 Case Image

Hinderbana för alla

Vi har de perfekta produkterna för att sätta upp en godkänd hinderbana. Våra hinder passar utmärkt i anslutning till en idrottsplats som i detta fallet, och i rekreationsområden där de kan nyttjas av alla som rör sig i området. Materialet är kraftigt lärkträ som har lång hållbarhet och står pall året om.

Här nedan följer bilder på hindren i den ordning de dyker upp på hinderbanan Ravinen i Jönköping. Som en bonus får ni se vår kollega Johan som testar armgång på sista bilden!

Vi hjälper dig gärna att planera och färdigställa en hinderbana i ditt område!

Häng med längs hela hinderbanan i bildspelet här nedan! Hittar du Johan på slutet?

Jag är otroligt stolt och glad att vara en del av arbetet med att inspirera barn, ungdomar och vuxna till ett mer aktivt liv med mycket rörelseglädje.

Projektsäljare

Mattias Tunelid

Telefon: 073-616 60 18

E-mail: mpe@tress.se

400 meter – 10 hinder

400 meter – 10 hinder

Hinderbanan Ravinen är 400 meter lång och ligger vackert inbäddad i naturen mellan Husqvarna Garden (tidigare Kinnarps Arena) och Racketcentrum. De 10 hindren erbjuder alla i området en varierad och härlig utomhusträning.

Alltid öppet

Alltid öppet

Hinderbanan är öppen dygnet runt och du behöver inga förkunskaper för att anta utmaningen.

TressFit kompletterar

TressFit kompletterar

I anslutning till hinderbanan finns den multifunktionella träningsställningen TressFit, där du kan utöva funktionell träning med din egen kroppsvikt som motstånd. Skylten visar tydliga exempel på övningar som gör det enkelt att komma i gång.

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.