Hinderbana Skola Borås1 Case Image

Ort

Borås

Område

Skola

Byggår

2020

Military Fitness hinderbana till polisaspiranterna

Viskadalens Folkhögskola ligger vackert belägen i Viskans dalgång i hjärtat av Sjuhäradsbygden. Skolan erbjuder bland annat eftergymnasiala utbildningar, fackliga och politiska distansutbildningar och kortare folkhögskolekurser. Allt beläget i lugn och rofylld studiemiljö.

Polisförberedande utbildning

Folkhögskolan har bland annat en polispreparandutbildning som vänder sig till den som är behörig att söka till polisutbildningen, och som vill träna och göra sitt yttersta för att förbereda sig inför antagningsprocessen och det tuffa polisyrket. För att erbjuda studenterna olika träningsmoment under polispreparandutbildningen började planerna på en hinderbana att växa fram.

Hinderbana Skola Borås4 Case Image
Hinderbana Skola Borås2 Case Image
Hinderbana Skola Borås3 Case Image
Hinderbana Skola Borås6 Case Image
Hinderbana Skola Borås 1000Px Skiss

Förslag och ritningar i 3D

Skolan hade en oanvänd grönyta där en hinderbana skulle passa perfekt och här togs första kontakten med Tress för att få hjälp med att planera och anlägga den nya hinderbanan. Efter ett första möte på plats tog vi på Tress fram förslag på en hinderbana med varierande hinder som passar för denna typ av Military Fitness. En detaljerad 3D-ritning togs fram och presenterades vilket gjorde det enklare för kunden att visualisera hur hinderbanan skulle komma att se ut.

Hinderbana Skola Borås5 Case Image

Totalentreprenad underlättar för kunden

Under våren 2020 sattes spaden i marken och vi på Tress hade totalentreprenad vilket inkluderade markarbeten, leverans och montering av all utrustning och anläggning av fallskydd i form av träflis. Detta var mycket smidigt och enkelt för kunden hela vägen från första kontakten ända fram till färdigt projekt.

Hinderbana Skola Borås7 Case Image

Military Fitness hinderbana

Nöjda studenter kan nu träna och förbereda sig för den tuffa antagningen till polisutbildningen på en högklassig och utmanande Military Fitness-bana. Genom personlig coachning ges studenterna de bästa möjligheterna att förbereda sig fysiskt inför antagningsprocessen.

Grundtanken med Military fitness är att träna både styrka, smidighet och koordination. Hinderbanan passar både ungdomar och vuxna och ger en allsidig och varierad träning utomhus, samtidigt som det är en riktigt kul utmaning.

Hej! Passa bollen till mig! Jag hjälper dig med goda råd och tips hela vägen från idé till färdigt projekt.

Projektsäljare

Johan Nilson

Telefon: 070-772 51 19

E-mail: jni@tress.se

Military Fitness-bana till eleverna

Military Fitness-bana till eleverna

Nöjda studenter kan nu träna och förbereda sig för den tuffa antagningen till polisutbildningen på en högklassig och utmanande Military Fitness hinderbana.

Smidigt med totalentreprenad

Smidigt med totalentreprenad

Våren 2020 sattes spaden i marken och vi på Tress hade totalentreprenad som inkluderade markarbete, leverans och montering av all utrustning och anläggning av fallskydd i form av träflis. Detta var smidigt och enkelt för kunden från den första kontakten fram till färdigt projekt.

Polisförberedande träning

Polisförberedande träning

För att erbjuda studenterna olika träningsmoment under polispreparandutbildningen började planerna på en hinderbana att växa fram.

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.