Omnistadium Bostadsområde Tyresö1 Case Image

Ort

Tyresö

Produktkategori

Område

Bostadsområde

Byggår

2019

Unik arena mitt i bostadsområdet

Att erbjuda denna möjlighet till spontan rörelse och aktivitet kan göra stor skillnad i ett bostadsområde.
Denna underhållsfria arena har modifierats genom att höja ena långsidan till full höjd. Det gör att barnen slipper springa ut på parkeringen och hämta bollar bland bilarna.

En Omnistadium kan anpassas efter dina önskemål. Du kan ändra storleken och höjden, lägg till läktare, småmål och välja en färg som passar just ditt projekt.

Omnistadium Bostadsområde Tyresö3 Case Image
Omnistadium Bostadsområde Tyresö2 Case Image
Omnistadium Bostadsområde Tyresö5 Case Image
Omnistadium Bostadsområde Tyresö6 Case Image
Omnistadium Bostadsområde Tyresö4 Case Image

Bullerdämpning ger obegränsade möjligheter

De bullerdämpande distanserna hindrar sektionerna från att vibrera när de träffas av bollar. Det gör att du kan placera en Omnistadium nästan var som helst, som här, mitt i ett bostadsområde. Till glädje för alla barn och ungdomar som nu har en attraktiv samlingsplats att hänga på.

Glädjen med att arbeta på Tress är att vi alla verkligen brinner för folkhälsan och har som gemensamt mål att förändra vardagen för både barn och vuxna.

Projektsäljare

Kristoffer Brandt

Telefon: 070-772 50 33

E-mail: kb@tress.se

Äkta arenakänsla

Äkta arenakänsla

Mitt i bostadsområdet i Tyresö ligger denna Omnistadium, ett landmärke och en samlingsplats för barn och ungdomar i olika åldrar. En unik arena som verkligen sticker ut, precis som kunden ville ha!

Pulshöjande spontanidrott

Pulshöjande spontanidrott

Här bedrivs pulshöjande spontanidrott nästan dygnet runt, och det är möjligt tack vare de ljuddämpande distanserna mellan sektionerna.

Flera aktiviteter samtidigt

Flera aktiviteter samtidigt

Många ungdomar kan vara på arenan samtidigt och spela olika bollspel, såsom basket och fotboll. Konstgräset ger en grön och fin spelplan året runt.

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.