Multibane Boligområde Ballerup19 Case Image

Ort

Ballerup, Danmark

Område

Bostadsområde

Byggår

2020

Multiarenorna är de boendes nya aktiva samlingsplats

Gemenskapen är viktig för grannsämjan – och det är precis vad de två nya multiarenorna i BRF AAB avdelning 46 i Ballerup främjar. Arenorna inbjuder till socialt umgänge och kan fritt användas till många olika bollspel och aktiviteter av alla invånare.

Multibane Boligområde Ballerup26 Case Image
Multibane Boligområde Ballerup11 Case Image
Multibane Boligområde Ballerup08 Case Image
Multibane Boligområde Ballerup05 Case Image
Aktivt gemensamhetsområde

Aktivt gemensamhetsområde

BRF AAB har fått två nya underhållsfria multiarenor till sin avdelning i Ballerup, där områdets barn, ungdomar och vuxna nu kan släppa loss med sina favoritbollar.

Olika typer av bollspel

Olika typer av bollspel

De populära multiarenorna av stål har både basketstativ och ett stort arenamål på varje kortsida, samt fyra minimål på långsidorna. Det gör att arenorna lämpar sig för både fotboll, handboll, basket och landhockey i både mindre och större grupper.

Underhållsfria material

Underhållsfria material

Multiarenorna i varmförzinkat stål kräver minimalt med underhåll, och konstgräset på den ena arenan och gummiytan på den andra passar utmärkt för det skandinaviska vädret.

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.