Spontanidrottsplats Lindö Strand Norrköping1 Case Image

Ort

Norrköping

Produktkategori

Område

Park & Fritid

Byggår

2021

Böljande multiarena vid vackra Bråviken

Vid vackra Bråviken i Norrköping växte det nya bostadsområdet Lindö Strand fram under 2021. I direkt anslutning till bostäderna finns en härlig park och sandstranden. Ett rekreationsområde för de boende i närheten och andra som vill nyttja lekplatsen, utegymmet och spontanidrottsplatsen.

Spontanidrottsplats Lindö Strand Norrköping3 Case Image
Spontanidrottsplats Lindö Strand Norrköping7 Case Image
Spontanidrottsplats Lindö Strand Norrköping2 Case Image
Spontanidrottsplats Lindö Strand Norrköping9 Case Image
Jag är otroligt glad att jobba för ett över 120 år gammalt familjeföretag som brinner så otroligt mycket för rörelse! Att alla ska kunna röra på sig är en självklarhet för mig!

Projektsäljare

Johan Lindahl

Telefon: 070-772 51 20

E-mail: jol@tress.se

Vacker plats vid Bråviken

Vacker plats vid Bråviken

Lindö Strand är ett nytt bostadsområde som växte fram under 2021. Här finns idag ett stort område precis vid stranden där invånarna kan leka, gymma, umgås och spontanidrotta.

Multiarenan InsideOut

Multiarenan InsideOut

InsideOut Multiarena finns att beställa i färdiga former som Hästskon eller Ormen. Här har platsen och området fått gett arenan sin utformning. Den “levande” och böljande sargen slingrar sig runt på strandkanten och inbjuder till spontanidrott som basket, landhockey eller bandy.

Modulbygge av lärk och stål

Modulbygge av lärk och stål

Multiarenan på Lindö Strand har skapats av lärk- och stålmoduler. Svängda och raka moduler har sammanfogats och bildat ett oregelbundet mönster som påminner om havets vågor. Sargen fungerar fint som sittplats. Basketstativ och minimål ger möjlighet till en match med kompisarna.

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.