Multibane Institution Jægerspris02 Case Image

Ort

Jægerspris, Danmark

Produktkategori

Område

Institutioner

Byggår

2019

Barnhemmet Danners Børn prioriterar fysisk utveckling högt

Danners Børn ligger i natursköna omgivningar vid Jægerspris slott, där det funnits ett barnhem i mer än hundra år. Idag omfattar Danners Børn både ett behandlingshem, en akut- och observationsanstalt, en eftervårdsavdelning och Slottsskolan.

Danners Børn prioriterar goda möjligheter till fysisk utveckling högt. Därför var det en dröm som gick i uppfyllelse när anstaltens nya multiarena stod klar – och den har snabbt blivit en populär aktivitet bland barn och unga på Danners Børn.

Multibane Institution Jægerspris03 Case Image
Multibane Institution Jægerspris10 Case Image
Multibane Institution Jægerspris06 Case Image
Multibane Institution Jægerspris04 Case Image
Möjlighet till olika bollspel

Möjlighet till olika bollspel

Med de många målen på multiarenan kan barnen själva välja om de vill spela basket, fotboll, innebandy eller något helt annat.

Passar fint in i omgivningen

Passar fint in i omgivningen

Den mörkgröna lackeringen har valts för att multiarenan ska smälta väl in i de natursköna omgivningarna vid Jægerspris slott.

Underhållsfri multiarena

Underhållsfri multiarena

Multiarenan är varmförzinkad innan den får sin färg – så den håller sig snygg och rostfri så länge som möjligt, även i det omväxlande skandinaviska vädret.

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.