Multibane Skole Kolding02 Case Image

Ort

Kolding, Danmark

Produktkategori

Område

Skola

Byggår

2021

Multiarenan är en aktiv mötesplats för eleverna på gymnasieskolan

Estetik, aktivitet och gemenskap smälter samman till en högre enhet på den nya multiarenan på Hansenbergs Tekniska Gymnasium i Kolding.

Här kan gymnasieeleverna nu träffas för en aktiv paus från böckerna och släppa loss med alla möjliga bollspel på multiarenans två stora mål, de fyra mindre arenamålen eller de två streetbasketkorgarna.

Multibane Skole Kolding03 Case Image
Multibane Skole Kolding09 Case Image
Multibane Skole Kolding04 Case Image
Multibane Skole Kolding10 Case Image
Ett aktivt avbrott från böckerna

Ett aktivt avbrott från böckerna

Gymnasieskolan har fått en aktiv träffpunkt med den nya multiarenan, där eleverna nu kan träffas för en aktiv paus från studierna.

Estetik och kvalitet är i topp

Estetik och kvalitet är i topp

Multiarenan i lärk är en estetiskt tilltalande arena av högsta kvalitet som matchar skolans arkitektritade byggnader och omgivningen i övrigt. Arenan kan låsas och kräver dessutom endast ett minimum av underhåll – och kommer att se fin ut i många år framöver.

Starta matchen

Starta matchen

Arenan har två handbollsmål, fyra minimål och två basketkorgar – så det är bara att bestämma sig för vilken boll man ska spela med och sätta igång spelet.

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.