Omnistadion Skola Torsåker3 Case Image

Ort

Torsåker

Produktkategori

Område

Skola

Byggår

2022

Spontanidrott både på längden och tvären

Omnistadion Skola Torsåker5 Case Image
Omnistadion Skola Torsåker8 Case Image
Omnistadion Skola Torsåker9 Case Image
Omnistadion Skola Torsåker10 Case Image
Jag är väldigt glad av att tillhöra Tress-familjen och att få lära mig nya saker hela tiden. Det bästa med mitt jobb är att jag får följa spännande projekt som ibland börjar med en tråkig grusplan och slutar med en fantastisk lekplats!

Projektsäljare

Jesper Brinley

Telefon: 070-762 57 03

E-mail: jbr@tress.se

Spontanidrott

Spontanidrott

Den tidigare helt tomma ytan på Solberga Skola är nu fylld av spontan idrott och rörelseglädje. Denna omnistadium kan bland annat användas till basket, innebandy, landhockey och fotboll. Både på längden och på tvären av arenan. Det gör att olika aktiviteter kan pågå samtidigt.

Inte bara sport

Inte bara sport

Att få barnen i rörelse på rasterna är den största vinningen. Gemensamma aktiviteter och olika bollekar är mycket populära. Även idrottslektionerna kan förläggas här. Och på fritiden är det alltid många barn på plats, som nu fått en naturlig samlingsplats i området.

Helt underhållsfri

Helt underhållsfri

Omnistadium är utrustad med basketstativ, arenamål och småmål på långsidorna. Den har ljuddämpare mellan sektionerna så att inte omgivningen störs av ljud. Givetvis är omnistadium tillverkad av helt underhållsfria material.

Fler härliga bilder på projektet

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.