Multibane Skole Varde05 Case Image

Ort

Varde, Danmark

Område

Skola

Byggår

2021

Spontanidrottsplatsen skapades med hjälp av eleverna på skolan

Det är superhäftigt med en ny multiarena – men det är ännu häftigare att själv ha hjälpt till att bygga den!

Det är precis vad eleverna på FGU Vest i Varde har gjort. Som en del av undervisningen har de själva sågat och monterat multiarenans lärkbrädor och svarat för utsmyckningen runt omkring. Resultatet är en snygg multiarena med en unik historia och ett karaktäristiskt uttryck.

Multibane Skole Varde01 Case Image
Multibane Skole Varde03 Case Image
Multibane Skole Varde04 Case Image
Multibane Skole Varde02 Case Image
Många möjligheter

Många möjligheter

FGU Vest har på ett relativt litet utrymme skapat en multiarena med massor av användningsmöjligheter. Här finns stora mål, basketkorgar och extra småmål som enkelt lyfts in på planen när det är dags att spela landhockey, innebandy eller smålagspel i fotboll.

Eleverna involverades

Eleverna involverades

Som en del av undervisningen har skolans elever själva sågat och monterat plankor av lärkträ i de varförzinkade ramarna – och de kan därför vara extra stolta över resultatet!

Hållbara material

Hållbara material

Multiarenan kräver minimalt med underhåll – och konstgräset är optimalt anpassat till det skandinaviska vädret, då varken regn, blåst eller kyla påverkar materialet. Dessutom passar underlaget till i stort sett alla typer av sporter.

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.