Streetbasket Idrætsanlæg Aalborg Case Image030

Ort

Aahlborg, Danmark

Produktkategori

Område

Idrottsplats

Byggår

2023

Streetbasket på hög nivå

På Havnefronten i Aalborg var utrustningen på aktivitetscentret så nedslitet att basketkorgarna var farliga att spela på. Det behövdes med andra ord en enorm uppgradering av området.

Tress hjälpte föreningen Streetball Aalborg att förverkliga drömmen med banmarkeringar och utrustning till fem nya proffsplaner för 3x3 streetbasket.

Streetball Aalborg Fotograf Daniel Brandt22 Case Image
Streetball Aalborg Fotograf Daniel Brandt3 Case Image
Streetball Aalborg Fotograf Daniel Brandt6 Case Image
Streetbasket Idrætsanlæg Aalborg Case Image032

"Vårt syfte är att skapa en ledstjärna för streetbasket i Aalborg. Här ligger Jomfru Ane Parken centralt, men hittills har banorna varit i alldeles för dåligt skick. Med renoveringen vill vi skapa ett incitament för alla att komma ut och vara aktiva och en del av samhället. De nya planerna är till för alla och vi hoppas att folk välkomnar det och tar väl hand om det.”

– Magnus Kolind, förman för Streetball Aalborg

Baner till 3x3 streetbasket

Baner till 3x3 streetbasket

Banorna uppfyller kraven för 3x3 streetbasket och kan därför användas för turneringar, fritt spel och lek. Planen för banorna är också att de ska användas till olika evenemang och aktiviteter för basketälskande Aalborg-bor.

Alla kan vara med

Alla kan vara med

De nya streetbasketplanerna kan användas av både vuxna, ungdomar och barn. Det finns basketkorgar placerade på olika höjder så att alla kan vara med och spela.

Specialutrustning av högsta kvalitet

Specialutrustning av högsta kvalitet

De nya basketkorgarna, plexiglasskivorna och näten på de fem nya streetbasketplanerna är av absolut toppkvalitet och tillverkade av underhållsfria material. Utrustningen är speciallösningar och monterad på befintliga pelare på platsen.

Tress var med ​​från början till slut

Under hela projektprocessen har det varit ett nära samarbete mellan Streetball Aalborg och Tress.

I videon här nedan kan du få en inblick i hela processen från de inledande mötena till montering och invigningsturneringen under DM-veckan i Aalborg i juni 2023.

Bilder och video av projektet: Fotograf Daniel Brandt & Streetball Aalborg

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.