Utegym Bostadsområde Linköping 5 Case Image

Ort

Linköping

Produktkategori

Område

Bostadsområde, Park & Fritid

Byggår

2022

Mötesplats med träning och umgänge lyfter studentboende

Studentboenden kan ärligt talat vara riktigt tråkiga. I detta bostadsområde för studenter i alla åldrar har man skapat en härlig mötesplats. Eleverna kan varva ner i vilstolarna eller varva upp i utegymmet, umgås med kompisarna och spela fotbollsspel mellan lektionerna. Frisk luft och en plats att hänga på ger bra förutsättningar för studierna.

Jag är otroligt glad att jobba för ett över 120 år gammalt familjeföretag som brinner så otroligt mycket för rörelse! Att alla ska kunna röra på sig är en självklarhet för mig!

Projektsäljare

Johan Lindahl

Telefon: 070-772 51 20

E-mail: jol@tress.se

Varva upp med träning

Varva upp med träning

Här snackar vi träning på liten yta men ändå träning för hela kroppen. I TressFit träningsställningen kan studenterna göra övningar med den egna kroppsvikten som motstånd. Enkelt och säkert. Variationerna är i det närmaste oändliga.

Varva ner i solstolen

Varva ner i solstolen

Relaxområdet på studentboendet har utrustats med sköna solstolar och ett fotbollsspel. Perfekt att utmana kompisarna när hjärnan behöver en paus från studierna.

Tanka ny energi

Tanka ny energi

Att träna utomhus för att få i gång hjärnan är ett säkert tips. När träningen är klar kan studenterna sätta sig ner och plugga eller bara hänga med kompisarna.

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.