Utegym Park Avesta1 Case Image

Ort

Avesta

Produktkategori

Område

Park & Fritid

Byggår

2018

Avesta Sportpark har Sveriges första Street Barbell träningsmaskiner

Utegym Park Avesta3 Case Image
Utegym Park Avesta2 Case Image
Utegym Park Avesta4 Case Image
Utegym Park Avesta1 Case Image
Jag inspireras av kunders drömmar och önskemål och jobbar hårt för att komma så nära dessa som möjligt i verkliga projekt. Min inställning är att en öppen och ärlig dialog är det bästa för ett nära samarbete. Jag prioriterar alltid rörelseglädje högt i mina projekt.

Projektsäljare

Calle Sturzenbecker

Telefon: 070-762 57 70

E-mail: cst@tress.se

 Första Street Barbell i Sverige

Första Street Barbell i Sverige

Utegymmet i Avesta Sportpark invigdes 2018. Hit levererades Sveriges första träningsmaskiner från Street Barbell. Med de justerbara vikterna kan både vältränade och nybörjare träna styrketräning.

En riktig hinderbana

En riktig hinderbana

Sportparken erbjuder även en rejäl hinderbana med många hinder. Här kan du, tillsammans med en kompis, anta utmaningen att klättra, gå armgång, krypa och balansera runt banan.

Brett utbud i parken

Brett utbud i parken

Sportparken är en härlig plats där allmänheten kan utöva spontanidrott och träna helt gratis. Med ett brett utbud som exempelvis skatepark, parkour, discgolf och tennis kan Avestaborna alltid hitta något att göra. Det viktigaste är ju att röra på sig!

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.