Utegym Granåsen Bålsta8 Case Image

Ort

Bålsta

Produktkategori

Område

Park & Fritid

Byggår

2022

Utegym med justerbara vikter mitt i naturen

Håbo kommun planerade för ett nytt utegym på Granåsen, i närheten av motionsslingor. Kristoffer hade tidigare varit och presenterat Street Barbell och nu var det dags att satsa på ett riktigt utegym med justerbara vikter som passar alla träningsnivåer. En bra kombination av olika maskiner valdes ut och pulverlackerades i brun färg. Det gör att utegymmet smälter fint in i naturen. Nu finns det inga ursäkter, ut och träna!

Utegym Granåsen Bålsta1 Case Image
Utegym Granåsen Bålsta5 Case Image
Utegym Granåsen Bålsta2 Case Image
Utegym Granåsen Bålsta3 Case Image
Glädjen med att arbeta på Tress är att vi alla verkligen brinner för folkhälsan och har som gemensamt mål att förändra vardagen för både barn och vuxna.

Projektsäljare

Kristoffer Brandt

Telefon: 070-772 50 33

E-mail: kb@tress.se

Maskiner för alla nivåer

Maskiner för alla nivåer

Håbo Kommun har tillsammans med Bålsta Alpin och Bålsta Skidklubb planerat och valt utrustning till det nya utegymmet på Granåsen. Träningsmaskinerna från Street Barbell valdes ut för att möta alla olika åldrar och träningsnivåer.

Justerbara vikter

Justerbara vikter

Maskinerna har justerbara vikter och anpassade handtag så att alla ska kunna träna hela kroppen, på sin egen nivå. Varje maskin har en QR-kod som användaren kan scanna och få tips om övningar. På så sätt blir träningen extra säker.

Styrketräning utomhus

Styrketräning utomhus

Utegymmet ligger fint placerat i populära Granåsen, där det även finns motionsspår och annan rekreation. Maskinerna smälter bra in i skogen med sin bruna färg. Perfekt att börja sin träning med en joggingtur och sedan lite styrketräning.

Fler härliga bilder från projektet

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.