Utegym Park Boden2 Case Image

Ort

Boden

Produktkategori

Område

Park & Fritid

Byggår

2020

Nordgymmet – ett önskeprojekt i Boden

Nordgymmet ligger helt fantastiskt, alldeles vid vattnet. Vi förstår att detta är en populär samlingsplats som bodensarna kan vara stolta över. Träning och rekreation i en inspirerande miljö.

Det var Sparbanken Nord som sponsrade bygget av utegymmet, därav namnet Nordgymmet, som nu förvaltas vidare av Bodens kommun. Vid planeringen tog man hjälp av Tress representant Fredrik för att få till ett så optimalt utegym som möjligt.

Utegym Park Boden4 Case Image
Utegym Park Boden 1000Px2 Case Image
Utegym Park Boden5 Case Image
Utegym Park Boden 1000Px3 Case Image

"Träning och rekreation i fantastisk miljö!"

Christoffer Larsson, Bodens kommun

Utegym Park Boden3 Case Image

Det var ett mycket efterlängtat utegym där det nu finns utrustning för alla åldrar. På den gröna träningsställningen kan du göra många olika övningar med din egen kroppsvikt som motstånd. Det är både skonsamt och effektivt.

Utegym Park Boden 1000Px Case Image

Flera av träningsstationerna av trä finns med två olika vikter för både lättare och tyngre träning. Några av stationerna är dessutom tillgänglighetsanpassade. Här finns också plats för stretching och vila mellan övningarna.

Jag brinner för att bidra till ökad rörelserikedom, spontant idrottande och påverka vår allmänna folkhälsa i rätt riktning.

Projektsäljare

Fredrik Norlin

Telefon: 070-762 57 80

E-mail: fn@tress.se

Efterlängtat utegym

Efterlängtat utegym

Önskeprojektet Nordgymmet invigdes i juli 2020 på Kvarnängen i Boden, ett friluftsområde vackert beläget vid vattnet. En populär samlingsplats med evenemang och aktiviteter för alla bodensare.

Utrustning för alla

Utrustning för alla

På utegymmet finns en Tressfitställning för helkroppsträning, ett rörelsegym för seniorer samt träningsstationer med vikter för knäböj, bänkpress, axelpress med flera.

Musik och belysning

Musik och belysning

Bänkborden erbjuder vila mellan övningarna och grillhuset används flitigt året om. Du kan lyssna på din favoritmusik via Bluetooth i musikboxen. På kvällen tänds belysningen som gör att utegymmet kan användas även under den mörka årstiden.

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.