Utegym Park Nacka1 Case Image

Ort

Nacka

Produktkategori

Område

Park & Fritid

Byggår

2017

Nyckelplacering av Nyckelvikens utegym

Utegym Park Nacka2 Case Image
Utegym Park Nacka6 Case Image
Utegym Park Nacka7 Case Image
Utegym Park Nacka3 Case Image

Nyckelvikens utegym har träningsstationer för alla muskelgrupper!

Under de många år som jag varit på Tress har jag sett en fantastisk utveckling kring hur vi tillsammans med kunder förbättrar utemiljön. Balans, motorik och fysisk aktivitet står i centrum för allt vi gör.

Projektsäljare

Jens Lindahl

Telefon: 070-772 59 80

E-mail: jl@tress.se

Perfekt läge

Perfekt läge

Utegymmet ligger i en glänta vid Nyckelvikens naturreservat, nära motionsspåret. Det ger motionärerna möjlighet att börja eller avsluta ett joggingpass med uppvärmning, styrke- och cirkelträning. Träna, stretcha, varva ner och drick lite vatten. Bra jobbat!

Stationer för alla muskelgrupper

Stationer för alla muskelgrupper

Här kan alla träna alla sina muskelgrupper. Jobba med egen kroppsvikt eller använd träningsstationerna. Vissa har lite extra vikt om du vill träna tyngre. Nacka kommun har en inspirationsvideo med träningstips på sin hemsida.

Utepaketet

Utepaketet

Nyckelvikens utegym ingår i Nacka kommuns satsning Utepaketet som ska erbjuda hela Nacka en bättre hälsa och attraktiva utemiljöer. Allt är gratis och tillgängligt när du vill och kan!

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.