Utegym Malmparken Sollentuna 3 Case Image

Ort

Sollentuna

Produktkategori

Område

Park & Fritid

Byggår

2024

Mossgrönt utegym i Malmparken

I Sollentuna finns det många utegym att välja på. I Malmparken erbjuds kvalitativ träning med justerbara träningsmaskiner. Inspirerande och utmanande för alla träningssugna. Du kan enkelt anpassa vikterna efter din förmåga och träningsnivå.

Utegym Malmparken Sollentuna 4 Case Image
Utegym Malmparken Sollentuna 2 Case Image
Utegym Malmparken Sollentuna 9 Case Image
Utegym Malmparken Sollentuna 7 Case Image
Utegym Malmparken Sollentuna 6 Case Image

De justerbara träningsmaskinerna är pulverlackerade i RAL 6005 Moss Green. En härligt mörkgrön färg som smälter in med allt det gröna runt omkring i parken. 

När du beställer minst 6 justerbara träningsmaskiner får du välja färg fritt. Det ger dig möjlighet att skapa ett unikt utegym med varierad utrustning som passar in i just din träningsmiljö.

Justerbara Träningsmaskiner
Glädjen med att arbeta på Tress är att vi alla verkligen brinner för folkhälsan och har som gemensamt mål att förändra vardagen för både barn och vuxna.

Projektsäljare

Kristoffer Brandt

Telefon: 070-772 50 33

E-mail: kb@tress.se

Folkhälsan

Folkhälsan

Att anlägga ett offentligt utegym ger fler chansen att träna, oavsett ekonomi eller träningsnivå. När man ändå är ute på en joggingrunda passar det perfekt att även köra styrketräning. Det är enkelt att följa anvisningarna genom att scanna QR-koden på maskinerna.

Utomhusträning

Utomhusträning

Att träna utomhus är superbra för både hälsa och välbefinnande. Kombinationen av träning, pulshöjande aktiviteter och frisk luft gör underverk för kroppen.

Justerbara träningsmaskiner

Justerbara träningsmaskiner

Träningsmaskinerna är enkla att hantera även för dig som kanske inte är så van. På ett utegym kan du testa de olika maskinerna i din egen takt och på din egen nivå, eftersom alla vikterna justeras i ett slutet och säkert system.

Fler fina bilder från projektet

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.