Utegym Park Sollentuna 14 Case Image

Ort

Sollentuna

Produktkategori

Område

Park & Fritid

Byggår

2024

Inspirerande träningsmöjligheter utomhus

I Sollentuna har man fattat grejen! Att erbjuda kvalitativa träningsmöjligheter utomhus som passar de allra flesta utövare. Variationsrikt, tillgängligt och helt gratis. Välkomna till Tegelhagens utegym!

Utegym Park Sollentuna 2 Case Image
Utegym Park Sollentuna 1 Case Image
Utegym Park Sollentuna 4 Case Image
Utegym Park Sollentuna 13 Case Image
Utegym Park Sollentuna 11 Case Image

Detta utegym är avsett för alla utövare, både ungdomar och vuxna i alla åldrar. Utegymmet placerades där många redan promenerar och springer så därför var detta en naturlig plats.

Tillsammans med vår säljare på plats utformades träningsytan och vilka produkter som skulle passa bäst. Kommunen valde en kombination av utrustning med både justerbara vikter och en TressFit träningsställning där man tränar med sin egen kroppsvikt. Det gör att många fler kan hitta sin träning på denna yta.

På alla maskinerna finns QR-koder med träningstips. Och på träningsställningen finns en informationstavla med tips på olika övningar.

Utforska våra utegym!
Utegym Park Sollentuna 9 Case Image

Maskinerna och träningsställningen är pulverlackerade i RAL 2004 Pure Orange. En sprakande orange färg som verkligen sticker ut och ger inspiration och motivation.

Om du beställer minst 6 justerbara träningsmaskiner får du fritt färgval. Det ger dig möjlighet att skapa ett unikt utegym med varierad utrustning som passar in i just din miljö.

Ska ditt utegym smälta in i omgivningen eller vill du ha ett landmärke som sticker ut? Du väljer!

Justerbara Träningsmaskiner
Glädjen med att arbeta på Tress är att vi alla verkligen brinner för folkhälsan och har som gemensamt mål att förändra vardagen för både barn och vuxna.

Projektsäljare

Kristoffer Brandt

Telefon: 070-772 50 33

E-mail: kb@tress.se

Folkhälsan

Folkhälsan

Att anlägga ett utegym gör att så många fler kan ta chansen att träna, oavsett ekonomi eller nivå. När du ändå är ute på en promenad är det enkelt att även köra lite styrka eller träna med din egen kroppsvikt i TressFit-ställningen.

Utomhusträning

Utomhusträning

Att träna utomhus är superbra för hälsan, både fysiskt och mentalt. Innan joggingrundan kanske du vill värma upp med lite funktionella övningar. Efter joggingrundan känns det bra med lite styrkeövningar och avsluta med stretching.

Justerbara träningsmaskiner

Justerbara träningsmaskiner

Träningsmaskinerna är enkla att hantera även om du inte är van. Inne på ett gym kan det känns jobbigt att vara nybörjare bland en massa styrkelyftare. Men på ett utegym kan du testa de olika maskinerna i din egen takt och på din egen nivå, eftersom alla vikter justeras i ett slutet och säkert system.

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.