Utegym Campus Göteborg1 Case Image

Ort

Göteborg

Produktkategori

Område

Park & Fritid

Byggår

2021

Naturlig mötesplats för träning, umgänge och inspiration

Chalmers E-village är en mötesplats för entreprenörskap och innovation på Chalmers Tekniska Högskola i Göteborg. Under våren 2021 planerades ett helt nytt utegym i den angränsande Vasaparken. Idén om utomhusträning ligger helt i linje med Chalmersfastigheters vision om ett hållbart och inspirerande campus-område.

Sagt och gjort: Vi på Tress planerade och ritade ett cirkelformat träningsområde där studenter, forskare och entreprenörer skulle kunna utbyta kunskap och idéer samtidigt som de tränade tillsammans.

Utegym Campus Göteborg6 Case Image
Utegym Campus Göteborg2 Case Image
Utegym Campus Göteborg8 Case Image
Utegym Campus Göteborg7 Case Image
Utegym Campus Göteborg5 Case Image

Träning för både kropp och knopp

Utrustningen valdes med omsorg, för att alla ska hitta sin träningsnivå och kunna variera övningarna. I mitten tronar träningsställningen TressFit där skonsam träning med egen kroppsvikt kan utföras. Runt omkring placerades olika styrketräningsmaskiner där vikterna justeras i ett slutet och säkert system. Ett varv här och du har tränat styrka med hela kroppen. Med frisk luft i dina lungor och nytt syre i hjärnan har du nu bättre förutsättningar att prestera på topp resten av dagen.

Jag hjälper gärna till att hitta rätt produkter till ert projekt. Design, funktion, hållbarhet och livslängd är de fyra viktigaste ingredienserna i varje projekt. Låt oss tillsammans inspirera barn, ungdomar och vuxna till ett aktivt liv!

Projektsäljare

Markus Marbrandt

Telefon: 073-525 24 26

E-mail: mar@tress.se

 Inspirerande miljö

Inspirerande miljö

På Chalmers tekniska högskola i Göteborg skapar studenter, forskare och medarbetare innovationer i världsklass. För att lyckas krävs miljöer som fungerar, stimulerar och inspirerar – ett uppdrag som vilar på Chalmersfastigheter.

Träning i vardagen

Träning i vardagen

För att orka med vardagens tempo är träningen en viktig del på campus. Med det nya utegymmet kan alla hitta sin träningsnivå. Ett perfekt tillfälle att träffa nya vänner och kollegor eller bara njuta av sin egen träning.

 Utrustning i världsklass

Utrustning i världsklass

Chalmersfastigheters målsättning var att nå ut till så många utövare som möjligt. Med den nya utrustningen finns nu möjlighet att träna både med sin egen kroppsvikt och med justerbara vikter.

Utegym Campus Göteborg4 Case Image

Enhetligt, underhållsfritt och tillgängligt

Träningsutrustningen är pulverlackerad i RAL 8007 Fawn Brown, ett utmärkt val för ett gym i en park. Det känns naturligt och smälter in i den omgivande miljön. Maskinerna är vandalsäkrade för bästa hållbarhet samt certifierade för offentlig utemiljö.

Även allmänheten kan ta ett pass här, kanske i anslutning till joggingrundan? Fler och fler upptäcker fördelarna med att träna utomhus. Som student eller om du nyss startat ditt företag kanske inte ett gymkort finns med i budgeten. Här i Vasaparken kan du träna året runt utan medlemsavgift och du behöver inte boka tid.

Fler härliga bilder från projektet

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.