Utegym Idrottsplats Härnösand 1 Case Image

Ort

Härnösand

Produktkategori

Område

Idrottsplats

Byggår

2019

Utegymmet blev ett perfekt komplement vid sidlinjen

Härnösands kommun har en målsättning att erbjuda innevånarna aktiva och attraktiva mötesplatser, som lockar till rörelseglädje och träning.

På idrottsområdet Bondsjöhöjden byggdes ett utegym med träningsstationer och en crossfitrigg. Perfekt för både uppvärmning, styrketräning och träning med egen kroppsvikt.

Utegym Idrottsplats Härnösand 3 Case Image
Utegym Idrottsplats Härnösand 2 Case Image 1300Px
Utegym Idrottsplats Härnösand 9 Case Image
Utegym Idrottsplats Härnösand 5 Case Image
Jag brinner för att bidra till ökad rörelserikedom, spontant idrottande och påverka vår allmänna folkhälsa i rätt riktning.

Projektsäljare

Fredrik Norlin

Telefon: 070-762 57 80

E-mail: fn@tress.se

Komplement till fotbollsträningen

Komplement till fotbollsträningen

Utegymmet passar utmärkt som ett komplement till fotbollsträningen. Uppvärmning, nedvarvning eller som en del i träningen. Med hjälp av skyltar och instruktioner kan alla träna här.

Motionärerna gläds

Motionärerna gläds

Utegymmet kommer också till glädje för de som är ute och motionerar i löparspåret intill fotbollsplanerna. Bara att springa inom och köra ett pass på träningsstationerna och utnyttja riggen till stretch och funktionella övningar.

Samlingsplats

Samlingsplats

Utegymmet med crossfitriggen gör detta idrottsområde med löparslingor och fotbollsplaner ännu mer komplett. Det är hit Härnösandsborna kommer när de vill motionera, träna fotboll eller jogga en runda.

Fler inspirerande bilder från projektet

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.