Hinderbana Borgsmo IP Norrköping1 Case Image

Ort

Norrköping

Produktkategori

Område

Idrottsplats

Byggår

2022

Ninja hinderbana och rejält utegym lockar nya besökare

Norrköpings kommun har satsat stort på Borgsmo IP och området runt omkring. Först ut var fotbollsplanen som fick nytt konstgräs, nya fotbollsmål samt avbytarbås, läs mer om det projektet här.

Därefter byggdes en hinderbana och ett rejält utegym. Här kan nu skolklasserna hålla idrottslektioner och de boende runt idrottsplatsen kan träna på utegymmet när de vill.

Hinderbana Borgsmo IP Norrköping2 Case Image
Hinderbana Borgsmo IP Norrköping3 Case Image
Hinderbana Borgsmo IP Norrköping4 Case Image
Hinderbana Borgsmo IP Norrköping5 Case Image
Utegym Borgsmo IP Norrköping1 Case Image
Utegym Borgsmo IP Norrköping2 Case Image
Utegym Borgsmo IP Norrköping3 Case Image
Utegym Borgsmo IP Norrköping4 Case Image
Jag är otroligt stolt och glad att vara en del av arbetet med att inspirera barn, ungdomar och vuxna till ett mer aktivt liv med mycket rörelseglädje.

Projektsäljare

Mattias Tunelid

Telefon: 073-616 60 18

E-mail: mpe@tress.se

Lockande Ninja hinderbana

Lockande Ninja hinderbana

Ninjaparken Donatello lockar barn och ungdomar från den närliggande skolan och bostäderna runt omkring. Även de vuxna kan testa sina skills i hinderbanan. En spännande träningsform som blir allt mer populär.

Justerbara träningsmaskiner

Justerbara träningsmaskiner

Bredvid hinderbanan finns ett välutrustat utegym med både träningsstationer och träningsmaskiner med justerbara vikter. Användarna kan justera vikten själv efter sin förmåga och viktskivorna sitter i ett låst och säkert system. De varierande maskinerna erbjuder besökarna en total workout för hela kroppen.

Välbesökt område

Välbesökt område

Borgsmo IP lockar nu många nya besökare till området. De närboende, olika idrottsföreningar och skolan kan komma hit och träna i grupp eller självständigt på sin egen nivå. Spontan träning utomhus som är gratis och öppen dygnet runt.

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.