Aktivitetsområde Skole Hop 6

Ort

Bergen, Norge

Område

Skola

Byggår

2020

Aktiv och färgrik skolgård i Bergen

På Hop Skola i Bergen fick Tress i uppdrag att leverera en färgstark och aktiv skolgård med varierat, inkluderande och utmanande innehåll.

Detta resulterade i en spännande och inbjudande lekplats med möjligheter till både spel och sport med bordtennis och basket samt pulshöjande aktiviteter i utegymmet och på klätterväggen.

Den nya skolgården bidrar till att eleverna kan klättra, lära sig, leka och hålla sig aktiva året runt!

Aktivitetsområde Skole Hop 1
Aktivitetsområde Skole Hop 4
Aktivitetsområde Skole Hop 3
Aktivitetsområde Skole Hop 7
Färgrika blickfång

Färgrika blickfång

Kunden valde sin egen RAL-färg på flera av enheterna och den färgglada variationen i EPDM-underlaget ger snyggt blickfång på skolgården.

Utomhusträning

Utomhusträning

TressFit är en multifunktionell träningsställning till både nybörjare och erfarna, ungdomar och vuxna. Med sin inbjudande design och många träningsmöjligheter är detta en mycket populär aktivitet på skolgården, både före, under och efter skoltid!

Erfarenhet och samarbete

Erfarenhet och samarbete

I detta projekt har kunskapen hos våra erfarna projektsäljare och skolans önskemål resulterat i ett härligt område som erbjuder aktiviteter för användning under många år framöver.

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.