Aktivitetspark Västerås 2 Case Image

Ort

Västerås

Område

Park & Fritid

Byggår

2021

Mälarparken aktiverar hela familjen

I Mälarparken i Västerås kan hela familjen aktivera sig utomhus. Tanken med detta projekt var att skapa en mötesplats för alla olika åldrar i ett nybyggt område. Här finns nu klätterstenarna Boulder Rocks i tre olika storlekar, ett komplett utegym i trä, en utmanande hinderbana samt basketkorgar och crossfit-ställning.

Spontan träning, lek och grillmöjligheter gör denna park till en mycket populär aktivitetsplats för alla generationer.

Aktivitetspark Västerås 6 Case Image
Aktivitetspark Västerås 4 Case Image
Aktivitetspark Västerås 16 Case Image
Aktivitetspark Västerås 8 Case Image
Glädjen med att arbeta på Tress är att vi alla verkligen brinner för folkhälsan och har som gemensamt mål att förändra vardagen för både barn och vuxna.

Projektsäljare

Kristoffer Brandt

Telefon: 070-772 50 33

E-mail: kb@tress.se

Boulder Rocks utmanar klättersugna

Boulder Rocks utmanar klättersugna

De tre klätterstenarna Boulder Rocks lockar barn och ungdomar att testa sina klättrings-skills. De olika färgerna på klättergreppen symboliserar olika svårighetsgrader, så att alla ska hitta sin utmaning.

Utegym och hinderbana intill joggingspåret

Utegym och hinderbana intill joggingspåret

Här finns ett utegym med sju olika träningsstationer. Perfekt när du är ute på en joggingtur och vill avsluta med lite styrketräning. Du kan också testa military fitness på hinderbanan som består av fyra olika hinder. Kul aktivitet att utmana sina kompisar på!

Spontan rörelse och gemenskap

Spontan rörelse och gemenskap

Spontanidrotten är som bäst när du kan välja vad du gillar bäst. Göra volter på hävstängerna, köra crossfit-övningar, spela basket eller visa dina färdigheter i parkour. Om du blir hungrig finns här ett grillhus där hela familjen kan samlas och ta en matpaus tillsammans.

Fler inspirerande bilder från projektet

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.