Lekeplass Borettslag Løvås Case Image01

Ort

Bergen, Norge

Område

Bostadsområde

Byggår

2021

Färgrik fantasivärld i Lövåsens BRF

I Lövåsens Bostadsrättsförening i Bergen ville invånarna ha en samlingsplats där barnen kunde släppa loss sin fantasi och kreativitet i leken. Det var också viktigt att lekplatsen innehöll inkluderande utrustning för alla åldersgrupper. Detta resulterade i en stor, öppen och social lekplats där det finns plats för både unga och äldre. Utöver detta tar paradis, mönster och spel i spännande färger i underlaget leken till en helt ny nivå.

På lekplatsen hittar du både en lekstuga med motoriska utmaningar för de allra yngstabarnen och en stor klätterställning för de större barnen med rutschkanor, klätternät och torn. Allt är redo för spännande rollekar!

Lekplatsen är inramad av sociala zoner och bänkar, en del även under tak. Detta gör området till en trevlig social samlingsplats för alla invånare i Lövåsens BRF.

Lekeplass Borettslag Løvås Case Image17
Lekeplass Borettslag Løvås Case Image02
Lekeplass Borettslag Løvås Case Image20
Lekeplass Borettslag Løvås Case Image14
Färgrik rörelseglädje

Färgrik rörelseglädje

Den färgrika lekplatsen i Lövåsens Bostadsrättsförening ger ett modernt lyft till bostadsområdet.

Detaljer i underlaget

Detaljer i underlaget

Detaljerna i EPDM-fallunderlaget på lekplatsen ger inte bara en enhetlig finish, utan ger också barnen ytterligare möjligheter till lek och aktivitet. Här är det endast fantasin som sätter gränser!

Tress valdes ut

Tress valdes ut

Tress valdes ut att leverera helhetslösningen på bakgrund av den bästa idén för området, utrustning i högsta kvalitet, materialval och pris. Projektet färdigställdes i samarbete med en lokal entreprenör.

Se fler fantastiska bilder från projektet

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.