Lekplats Bostadsområde Malmö 1 Case Image

Ort

Malmö

Område

Bostadsområde

Byggår

2020

Helheten viktig för BRF i Malmö

Fler och fler kunder vänder sig till oss på Tress Utemiljö för att de söker en samarbetspartner med totalentreprenad. Oavsett om det gäller en ny skolgård eller upprustning av en innergård i en bostadsrättsförening.

Vinsterna med totalentreprenad är många; tiden som ofta inte finns att driva projektet, expertisen när det gäller säkerhet och produktval samt kostnadsbesparingen för projektledning.

Lekplats Bostadsområde Malmö 2 Case Image
Lekplats Bostadsområde Malmö 6 Case Image
Lekplats Bostadsområde Malmö 5 Case Image
Lekplats Bostadsområde Malmö 4 Case Image
Jag har varit i branschen i över 10 år och det är fortfarande lika roligt och inspirerande att tillsammans med kunder genomföra pulshöjande, spännande och meningsfulla utemiljöer för barn och vuxna.

Projektsäljare

Christopher Hedlund

Telefon: 073-764 70 00

E-mail: ch@tress.se

Helheten viktig

Helheten viktig

Här önskade sig kunden ett helhetsgrepp där de kunde använda sig av en kontakt genom hela projektet. Med Tress totalentreprenad gick hela processen smidigt och bekymmersfritt.

Från rådgivning & idé...

Från rådgivning & idé...

Tress levererade ritningar och produktförslag på ett tydligt och proffsigt sätt vilket även återspeglas i slutresultatet.

...till anläggning & montering

...till anläggning & montering

Resultatet blev en helt upprustad lekplats där alla barnen i bostadsrättsföreningen kan leka säkert tillsammans. Och en nöjd BRF som sparat både tid och pengar.

Fler bilder från skiss till färdigt projektet

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.