Lekeplass Borettslag Apeltunvegen01

Ort

Bergen, Norge

Produktkategori

Område

Bostadsområde

Byggår

2022

Klassiskt tidlös lekplats i bostadsområde i Nesttun

På Apeltunvägen i Nesttun i Bergen har vi levererat en klassisk och tidlös lekplats för njutning i många år framöver. Elementen från vår Pioneer-serie är traditionella lekplatsfavoriter i olika färgkombinationer, vilket ger stor flexibilitet när du skapar den ultimata lekplatsen.

Här finns fågelbogunga, sandlåda och klätternät till stor glädje för bostadsrättsföreningens yngre invånare. Bänkbord och blomlådor i lärk bibehåller den röda tråden och ger en ombonad ram runt området. Bänkborden på takterrassen gör det enkelt för både unga och äldre att umgås.

Lekeplass Borettslag Apeltunvegen03
Lekeplass Borettslag Apeltunvegen01
Lekeplass Borettslag Apeltunvegen04
Lekeplass Borettslag Apeltunvegen02
Lärk

Lärk

Lärkträ är klassiskt och underhållsfritt. Om man vill bevara träets naturliga nya färg kan det oljas in eller betsas en gång om året eller vid behov. Annars får träet en fin silvergrå ton över tid.

Sociala bänkbord

Sociala bänkbord

Klassiska bänkbord skapar sociala zoner för både små och stora och fungerar som en perfekt samlingspunkt i bostadsområdet.

Tidlösa och klassiska färger

Tidlösa och klassiska färger

Klassisk svart färg samt lärk säkerställer en lekplats som aldrig går ur modet.

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.