Lekplats Bostadsområde Stenungsund 1 Case Image

Ort

Stenungsund

Område

Bostadsområde

Byggår

2022

Klassisk och stilren design med moderna lekutmaningar

Nattviolsvägens lekplats fick en rejäl upprustning under 2022, med klassisk design, tidlösa färger och naturligt fallunderlag i form av träflis. Här finns spännande lekutmaningar för barn i alla åldrar.

När det är dags för fika kan hela familjen slå sig ner vid bänkbordet Lina som även är tillgänglighetsanpassat med en extra lång bordsskiva. Belysningen på lekplatsen ger extra trygghet och gör området mer tillgängligt under de mörkare tidsperioderna.

Lekplats Bostadsområde Stenungsund 3 Case Image
Lekplats Bostadsområde Stenungsund 11 Case Image
Lekplats Bostadsområde Stenungsund 12 Case Image
Lekplats Bostadsområde Stenungsund 10 Case Image
Jag hjälper gärna till att hitta rätt produkter till ert projekt. Design, funktion, hållbarhet och livslängd är de fyra viktigaste ingredienserna i varje projekt. Låt oss tillsammans inspirera barn, ungdomar och vuxna till ett aktivt liv!

Projektsäljare

Markus Marbrandt

Telefon: 073-525 24 26

E-mail: mar@tress.se

Populär samlingplats

Populär samlingplats

En spännande lekpark för alla åldrar, mitt i hjärtat av Stenungsund. Efter upprustningen av lekplatsen kan nu hela familjen samlas, leka, fika och röra på sig tillsammans. Här har även installerats belysning för ökad tillgänglighet och trygghet.

Lekställningar i olika höjder

Lekställningar i olika höjder

Här kan både små och stora barn leka tillsammans, det finns utmaningar för alla. Lekställningen Utmaningsleken lockar de lite äldre barnen att testa sina färdigheter och utmana sig själva. Lekställningen Ölandsbron passar de lite yngre barnen som vill hålla sig närmre marken.

Klassiskt och enhetligt

Klassiskt och enhetligt

Lekutrustningen smälter in fantastiskt fint i omgivningen. Här passade det naturliga fallskyddsunderlaget träflis perfekt till hela lekytan. Snyggt och enhetligt.

Fler fina bilder från projektet

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.