Lekplats Kläppen 1 Case Image

Ort

Sälen

Område

Park & Fritid

Byggår

2023

Kläppen - ett aktivt fjällparadis även på sommaren

Kläppen är ett fjällparadis för både stora och små, även på sommaren. Vi på Tress har haft den äran att få leverera idéer och produkter till Kläppens sommargäster under flera år. Här är det enkelt för hela familjen, ung som äldre, att vara aktiv utomhus.

Vad sägs om att testa hinderbanan eller balansbanan, spela fotboll, basket eller beachvolley, eller upptäcka de härliga och tokiga lekhusen på lekplatsen? Vi lovar att du kommer vara trött när det är kväll.

Hinderbana Kläppen 2 Case Image
Lekplats Kläppen 8 Case Image
Lekplats Kläppen 10 Case Image
Lekplats Kläppen 15 Case Image
Jag inspireras av kunders drömmar och önskemål och jobbar hårt för att komma så nära dessa som möjligt i verkliga projekt. Min inställning är att en öppen och ärlig dialog är det bästa för ett nära samarbete. Jag prioriterar alltid rörelseglädje högt i mina projekt.

Projektsäljare

Calle Sturzenbecker

Telefon: 070-762 57 70

E-mail: cst@tress.se

Lekplatsen med extra allt

Lekplatsen med extra allt

Lekplatsen byggdes under 2023 och är ett underbart mecka för nyfikna och klättersugna barn i alla åldrar. Här finns det många olika lekhus att leka i, klättra upp till eller rutscha ner från.

Häftiga hinderbanor

Häftiga hinderbanor

Det finns två olika hinderbanor i Kläppen. Den ena banan fokuserar på balans och är anpassad för barnen. Den andra är en military fitness hinderbana med totalt 16 hinder att bemästra längs den 3 km långa motionsslingan.

Bollspel i olika former

Bollspel i olika former

Under sommarsäsongen kan du utmana kompisarna på beachvolley, basket eller fotboll. Och skulle ni inte vara trötta efter allt det så kan ni ju alltid spela discgolf.

Lekplats Kläppen 16 Case Image

Material och färger på lekutrustningen valdes med omsorg för att passa ihop med kringliggande byggnader och natur.

Konstgräset valdes för sin slittålighet och gjorde det möjligt att skapa spännande ”stigar” mellan de olika lekhusen.

Lekplats Kläppen 17 Case Image

I direkt anslutning till lekplatsen ligger värmestugan där frusna och trötta föräldrar kan gå in och vila sig medan barnen härjar runt bland lekhusen.

Här går det också fint att äta medhavd matsäck och värma choklad eller barnmat i micron. Sen orkar barnen vara ute och leka en liten stund till!

Fler fina bilder från projektet

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.