Lekplats Utegym Takterass Luleå2 Case Image

Ort

Luleå

Produktkategori

Område

Tak

Byggår

2020

Tillgänglig träning, lek och trivsel på takterrassen

I anslutning till Luleås högsta hus finns en stor takterrass med fina möjligheter till både lek, umgänge och träning. En välplanerad samlingsplats tillgänglig för både hyresgäster och de som jobbar i huset.

Lekplats Utegym Takterass Luleå5 Case Image
Lekplats Utegym Takterass Luleå3 Case Image
Lekplats Utegym Takterass Luleå1 Case Image
Lekplats Utegym Takterass Luleå4 Case Image
Jag brinner för att bidra till ökad rörelserikedom, spontant idrottande och påverka vår allmänna folkhälsa i rätt riktning.

Projektsäljare

Fredrik Norlin

Telefon: 070-762 57 80

E-mail: fn@tress.se

Tillgänglighetsanpassad lek

Tillgänglighetsanpassad lek

Det är ofta en utmaning att montera lekplats- och gymutrustning på ett befintligt tak. Här har den tillgänglighetsanpassade lekställningen ytmonterats med gummiplattor som fallskydd.

Välbesökt utegym

Välbesökt utegym

Träningsmodulerna är tillverkade av stål som pulverlackerats i samma nyans som husets detaljer. Utegymmet är välbesökt av såväl boende som kontorspersonal i huset. Här kan de köra ett träningspass på lunchrasten.

Något till alla

Något till alla

I anslutning till lekplatsen och utegymmet finns det även ett stor schackplan att spela ett parti schack eller två på för den som vill vill köra lite hjärngympa.

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.