Böda Camping3 Case Image

Ort

Löttorp, Öland

Produktkategori

Område

Camping

Byggår

2016

Böda Hamns Camping valde båttema

Majestic Megafartyg är en klätterställning som både är majestätisk och oerhört stor. På denna klätterställning erbjuds närmare 20 m lång och 5,5 m bred lek. Med rollek som grund i lekandet utvecklas barnens fantasi samt deras sociala förmåga genom kommunikation och samtidigt utmanas deras koordination och balans

Fartygets lärkträ övergår med tiden till en silvergrå färg när man väljer att inte behandla det. Alla färger på kltterställningen är UV-säkra vilket gör att underhållet blir minimalt på en lekplats som denna, trtors dess läge intill havet.

Böda Camping1 Case Image
Böda Camping4 Case Image
Böda Camping5 Case Image
Böda Camping6 Case Image
Jag är otroligt stolt och glad att vara en del av arbetet med att inspirera barn, ungdomar och vuxna till ett mer aktivt liv med mycket rörelseglädje.

Projektsäljare

Mattias Tunelid

Telefon: 073-616 60 18

E-mail: mpe@tress.se

 Havsnära lekplats

Havsnära lekplats

Böda Hamns Camping är beläget precis vid havet och vad passar väl bättre där än en lekplats med båttema som passar in perfekt i miljön vid fiskbutiken och båtvaggor.

Ett skepp kommer lastat

Ett skepp kommer lastat

Majestic Megafartyg är ett storslaget skepp lastat med fantastiskt många lekmöjligheter för barnen. Här kan barnens rollek låta fantasin flöda fritt över de sju haven.

 Vackert lärkträ

Vackert lärkträ

Skeppets lärkträ passar perfekt in i denna havsnära miljön eftersom träet inte tar stryk av saltvatten på samma sätt som exempelvis furu.

Fler inspirerande bilder på projektet

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.