Förskola Lindesberg6_case image

Underbar utegård mitt i naturen

Under 2017 fick förskolan Stöttestenen i Lindesberg en helt ny utegård. Man gjorde en storsatsning på många olika platser i kommunen och när turen kom till Stöttestenen var planen given. Med sin härligt gröna och lummiga skogstomt skulle fokus vara på naturfärger och olika trämaterial. Utegården fick en rejäl upprustning och flera lekområden skapades. Här finns något för alla! Rollekarna flödar i butiken, på båten och vid bensinstationen. Plattformsleken får sitt utlopp uppe på den utmanande klätterställningen Sommen och motoriken tränas i balansbanan Gobi.

Förskola Lindesberg10_case image
Förskola Lindesberg4_case image
Förskola Lindesberg9_case image
Förskola Lindesberg2_case image
Förskola Lindesberg5_case image

En plats för samling

Den givna samlingsplatsen är numera det stora grillhuset. Här finns plats för både barn och vuxna när det är dags för samling, fika, lunch eller kanske en sångstund. Med praktiska rejäla sittstockar är det också en härlig plats för umgänge under regniga dagar. Nu startar vi grillen!

Jag inspireras av kunders drömmar och önskemål och jobbar hårt för att komma så nära dessa som möjligt i verkliga projekt. Min inställning är att en öppen och ärlig dialog är det bästa för ett nära samarbete. Jag prioriterar alltid rörelseglädje högt i mina projekt.

Projektsäljare

Calle Sturzenbecker

Telefon: 070-762 57 70

E-mail: cst@tress.se

Ny utegård med rörelseglädje

Ny utegård med rörelseglädje

Förskolan Stöttestenen fick en helt ny utegård där lekutrustningen verkligen smälter in i naturen. En lummig grön oas för mycket lek och rörelseglädje.

 Naturen möter civilisationen

Naturen möter civilisationen

Flis passar utmärkt som underlag här ute i skogen, men till bensinstationen kan barnen cykla på en gång av asfalt när de behöver tanka. Även de som håller till i skogen behöver ju ta sig till civilisationen ibland.

 Mycket lekvärde ute i friska luften

Mycket lekvärde ute i friska luften

Här finns hur mycket lekvärde som helst: rollek, plattformslek, spännande rutschkanor, balans- och motorikträning och utmanande klättring.

Fler inspirerande bilder på projektet

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.