Lekplats Skola Askersund 2 Case Image

Ort

Askersund

Område

Skola

Byggår

2022

Klättring på hög höjd på skolgården

Närlundaskolan i Askersund stod färdigbyggd till höstterminen 2022 och välkomnade eleverna till helt nya lokaler. Till utemiljön ville arkitekten fokusera på klättring och lekutrustning där många barn kunde vara med och leka samtidigt.

Valet föll på populära Boulder Rocks klätterstenen Fjället som med sina dryga 4 meter bjuder på spännande klättring för både nybörjare och de som klättrat lite förut. Gigantis Klätterpyramid Bora testades direkt av vår säljare Calle. Från toppen av klätterpyramiden på 5 meters höjd är det fin utsikt, hälsar Calle.

Lekplats Skola Askersund 1 Case Image
Lekplats Skola Askersund 9 Case Image
Lekplats Skola Askersund 6 Case Image
Lekplats Skola Askersund 17 Case Image
Jag inspireras av kunders drömmar och önskemål och jobbar hårt för att komma så nära dessa som möjligt i verkliga projekt. Min inställning är att en öppen och ärlig dialog är det bästa för ett nära samarbete. Jag prioriterar alltid rörelseglädje högt i mina projekt.

Projektsäljare

Calle Sturzenbecker

Telefon: 070-762 57 70

E-mail: cst@tress.se

Klättring på hög höjd

Klättring på hög höjd

Gigantis Klätterpyramid Bora mäter 5 meter och Boulder Rocks Klättersten Fjället mäter drygt 4 meter. Det ger rejäla utmaningar för eleverna på skolan, som tankar ny energi genom denna pulshöjande aktivitet. Med de roströda fallskyddsplattorna undertill känns det tryggt och säkert.

Plats för många barn

Plats för många barn

Både klätterpyramiden, gungställningen och klätterstenen valdes ut för att många barn skulle kunna vara med och leka samtidigt. Med cirka 575 elever gäller det att alla ska hinna röra på sig på rasten.

Underhållsfria produkter

Underhållsfria produkter

Att lekutrustningen skulle vara underhållsfri var en avgörande faktor. Det finns bättre saker att lägga tid och pengar på än att underhålla och reparera undermålig lekutrustning.

Fler inspirerande bilder från projektet

Produkter i projektet

Hitta projektet!

På kartan kan du se exakt var detta projektet finns. Perfekt om du vill åka dit och se det i verkligheten.

Genom att använda knapparna i kartan (+ och -) kan du zooma ut och se andra projekt i närheten. Passa på att besöka fler projekt och få inspiration, när du ändå är ute och åker.